Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Swype v2.1.1332
Sponsorlu Bağlantılar
Reşwan
Emekli Yönetici
paylaşım için teşekkürler bişey sorayım alfa sayısal kullanım da kullanmak mümkünmüdür sadece klavye menüsünde çıkıyor.
Ovi nin sitesinden orjinali indirip türkçe sözlüğü üstüne kurdum çalıştı, paylaşım için teşekkürler ama bi sorum olacaktı -yine -
Çok yavaş yazarken takılıp duruyor ve tahmini kapatmanın bi yolu var mı?
dangerousyaso
Üye
Konu Sahibi
Uygulamalara girip swype ayarlarından kapatabilirsiniz.
Kutals
Üye
Yuklerken uygulama hatasi verdi;
hata kodu: 2153775105 nedir acaba?
--------------- Ekleme ---------------
Tamam halloldu, arkadaslar...calisiyor artik
SezginKeskin7
Üye
Kurdum sorunsuz teşekkürler.
hakanlarcan
Üye
program calisirken hatali calisiyor mesala bir sozcuk yazdiniz ve son harfini yanlis yazdiniz son harfi silip yerine dogru harfi yazarken birden tum program falan kapaniyor yani uygulamadan cikiyor ozellikle internet kullanirken bu hatayi alip internet programida kapaninca sildim ama guzel bir uygulamaydi =(
karamani70
Üye
paylaşım için teşekkürler.Arapça dil desteği varmı acaba? yardımcı olursanız sevinirim
Evet var. Aşağıdaki linki de kurun. Daha sonra ayarlardan, Arapça dilinizi seçebilirsiniz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
SilentOne
Üye
teşşekürler
talveg
Üye
merhaba ben i8910 telefonuma kurdum ama klavye görünmüyor bilgisi olan var mı teşekkürler
ali.oren
Üye
eyvallah
By_GaBLiN
Üye
TeşekkürLeR
ulturawiyole
Üye
telefondan giriyorumda eklenti olarak eklersen bide iyi olucak birader ya
dangerousyaso
Üye
Konu Sahibi
Eklenti ekleme yetkim yok.
ulturawiyole
Üye
tamam dostum pc bulucam artik biyerden saol yinede =)
vega1977
Üye
arkadaslar gunlerdir turkce paketini aramaktan gozlerim bozuldu bende eng arb. var silip yeniden yukleyemem telden giriyorum aramaktan kor olacam biri yardim etsin