Dostum senin Telefonun yazılımı samsung Os oldugu için tema atamazsın Star 2 Samsung'un Bada işletim sistemi olduğu için Tema atılabiliyor boşa deneme Senin tele tema atamazsın sadce duvarkağıdı değişimi yapılırİşte sıkıntı orda telefonun temaları bi yerde yok heryere baktım hiçbiyerde yok onlar sadece ayarlar ekran temada 3 tane war ordanda sadece isimleri yazıyor uzantıları değl
Dostum senin Telefonun yazılımı samsung Os oldugu için tema atamazsın Star 2 Samsung'un Bada işletim sistemi olduğu için Tema atılabiliyor boşa deneme Senin tele tema atamazsın sadce duvarkağıdı değişimi yapılır
Evet Samsung'un bada sistemi var ama samsung pek destek vermiyor varsa yoksa yeni sürüm bada telefonlara bendede vardı star 2 ve hoş telefondu dün sattım bendeStar 2'da bada isletim sistemi varmi ?
arkadaşım cevaptan ne anlıyorsun var diyorum ama 8500 serisi ve üstü seriler için desteği fazla veriyor anladınmı beni Senin telefon SAMSUNG S5263 STAR II değilmi? uyması lazımBen samsungun bada sisteminin oldugunu biliyorum. Samsung star 2 da bada isletim sistemi varmi diyorum sana !