swf Tema sıkıntısı ByLer bi eL Atın :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yyyuuu06

Üye
    Konu Sahibi
olmuyor ! ! !

mehmetxx99

Üye
Eger hafiza kartindanda bulmadiysan senin telefonun .smt temalarini desteklemiyor.
Senin telefonun hangisi ???

yyyuuu06

Üye
    Konu Sahibi
Telefonm Samsung s5560 MarveL corby,star,monte gibi

mehmetxx99

Üye
Simdi söyle birsey yapacagiz
Senin telefonunun genel temalarinin sonlarindaki uzanti ismi nedir bi bkarmisin ?

yyyuuu06

Üye
    Konu Sahibi
İşte sıkıntı orda telefonun temaları bi yerde yok heryere baktım hiçbiyerde yok onlar sadece ayarlar ekran temada 3 tane war ordanda sadece isimleri yazıyor uzantıları değl

mehmetxx99

Üye
telefonuna pcden baglanip ordan uzantilari bulabilirsin yalniz pcden telefona baglanacaksin hafiza kartina degil !!!
telefona baglanmk icinde senin pcnin isletim sistemi en az win7 olmali !!!

yyyuuu06

Üye
    Konu Sahibi
Pc den bağlanabiliyorum Samsung pc studio 1.5 war isletim sistemi XP SP2 bağlanabiliyrm

mehmetxx99

Üye
yine olmaz sadece win7 den baglanirsan uzantilarin isimlerini görebilirsin sen en iyisi bi win7 isletimli pc bul sonra buraya gel seni bu konuda bekliorum !!!

yyyuuu06

Üye
    Konu Sahibi
Temalar telefonda yok adamım gözükmüyor bağlansam neye bakıcam

mehmetxx99

Üye
ozaman sayfasindan bak belki senin tel icin tema atiyorlardir !!!

taka78

Üye
arkadaş acemi mi??????????

mehmetxx99

Üye
sanirim :)

yyyuuu06

Üye
    Konu Sahibi
Tamam ben acamiyim kabulde sizde amma bişi bilmiyonuz . !

mehmetxx99

Üye
Herkes 4 4lük yaratilmaz ama sende bizden birisin bu yüzden lütfen kirginlik yapmayalim

afwerker

afwerker

Üye
İşte sıkıntı orda telefonun temaları bi yerde yok heryere baktım hiçbiyerde yok onlar sadece ayarlar ekran temada 3 tane war ordanda sadece isimleri yazıyor uzantıları değl
Dostum senin Telefonun yazılımı samsung Os oldugu için tema atamazsın Star 2 Samsung'un Bada işletim sistemi olduğu için Tema atılabiliyor boşa deneme Senin tele tema atamazsın sadce duvarkağıdı değişimi yapılır

mehmetxx99

Üye
Dostum senin Telefonun yazılımı samsung Os oldugu için tema atamazsın Star 2 Samsung'un Bada işletim sistemi olduğu için Tema atılabiliyor boşa deneme Senin tele tema atamazsın sadce duvarkağıdı değişimi yapılır

Star 2'da bada isletim sistemi varmi ?

afwerker

afwerker

Üye
Star 2'da bada isletim sistemi varmi ?
Evet Samsung'un bada sistemi var ama samsung pek destek vermiyor varsa yoksa yeni sürüm bada telefonlara bendede vardı star 2 ve hoş telefondu dün sattım bende

mehmetxx99

Üye
Ben samsungun bada sisteminin oldugunu biliyorum. Samsung star 2 da bada isletim sistemi varmi diyorum sana !

afwerker

afwerker

Üye
Ben samsungun bada sisteminin oldugunu biliyorum. Samsung star 2 da bada isletim sistemi varmi diyorum sana !
arkadaşım cevaptan ne anlıyorsun var diyorum ama 8500 serisi ve üstü seriler için desteği fazla veriyor anladınmı beni Senin telefon SAMSUNG S5263 STAR II değilmi? uyması lazım
Buyur telefonun özellikleri ve samsung yetkili satıcısı telpanın sitesindede bada olarak geçiyor

taka78

Üye
1.saka yapmıştım özür dilerim :(
2.bada ise sürümü kaç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt