Püf Noktası Android telefona tema yükleme nasıl yapabilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Android telefona tema yükleme nasıl yapabilirim?
Android işletim sistemli bir akıllı cep telefonu kullanıcısıyım. Android cep telefonuma tema nasıl yükleyebilirim diyorsanız detaylar makalemizde yer alıyor.

Daha önceki Nokia cihazlarda bildiğiniz gibi mobil işletim sistemi olarak Symbian işletim sistemi bulunuyordu ve tema olarak sis uzantılı dosyalar yükleyerek telefonumuzun arayüz görüntüsünü değiştirebilir ve kullanabiliyorduk. Son zamanlarda ise en çok kullanılan mobil işletim sistemi bildiğiniz gibi Android işletim sistemidir. Android işletim sistemi ile akıllı telefonumuzu istediğiniz gibi kişiselleştirebilir ve kullanabiliriz. Bu özelliklerden biriside tema yükleme yani Android telefonlardaki adıyla android Launcher olarak adlandırılmaktadır. Android işletim sistemine sahip cihazlarda arayüzü değiştirmek ve farklı bir görünüm sağlamak için APK uzantılı dosyalar ile akıllı telefonumuza yükleme yaparak kullanabiliriz. Android işletim sistemine bildiğiniz gibi 2 farklı yöntemle yükleme işlemi yapabiliriz. Bunlardan birisi Google Play üzerinden yükleme yaparak,diğer yöntem ise APK uzantılı dosyalar yükleyerek görünümü değiştirebiliriz.

Android Telefonlara Tema Nasıl Yüklenir
1- Google Play üzerinden indirme işlemi yapmak istiyorsanız bildiğiniz gibi ilk olarak Gmail hesabı yani Google Play hesabı açmanız gerekmektedir. Daha sonra ise Google Play üzerinden Launcher olarak arama yaparsanız istediğiniz gibi indirme işlemi yapabilirsiniz. Bu durum Google tarafında önerilen bir yöntemdir. Yani yazılımsal olarak zararlı olabilecek bir sorun karşınıza çıkmaz.

-Arrow Launcher
Google Play üzerinden indirebileceğiniz ve en çok tercih edilen Launcher uygulamalarından birisidir. Arrow Launcher sayesinde cihazınızın birçok bölümünü hızlı ve basit bir şekilde değiştirebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz. Launcher uygulamalar aynı zaman görünümü değiş kullanımıda değiştirebilir ve kullanımınız biraz daha hızlanır..

2- Diğer yükleme işlemi ise dışarıdan yani Google Play üzerinden indirilmeyen bir APK dosyasını farklı kaynaklardan indirerek yükleme işlemi ile olacaktır. Bu yükleme işlemi için ise ilk olarak cihazımızdan birkaç ayar yapmamız gerekmektedir. Dışarıdan bir APK dosyasını indirebilmek için Bilinmeyen Kaynaklar bölümünü aktif etmemiz gerekmektedir.

Bilinmeyen Kaynaklar bölümüne ise Android cihazınızın Ayarlar — Güvenlik bölümünden ulaşabilirsiniz. Daha sonra aşağıdaki gibi bilinmeyen kaynaklar bölümünü aktif hale getirebilirsiniz.

Bu işlemi yaptıktan sonra ise istediğiniz gibi APK uzantılı dosyaları telefonunuza indirebilir ve kurabilirsiniz. Aynı şekilde konumuzda anlattığımız gibi Launcher uygulamalarıda yükleyebilir ve kullanabilirsiniz.

Not : Akıllı telefonunuza bir dosya yüklemek istiyorsanız mutlaka güvenilir yerlerden APK uzantılı dosyaları indirmenizde fayda var ve kötü amaçlı sitelerden uzak durunuz..
 
bilisimler

bilisimler

Üye
Bence gerek yok sistemi kasar onun için her zaman orjinal.
 


Üst Alt