Suya düşen telefon acilll yardım...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asimilitör

Asimilitör

Üye
    Konu Sahibi
Suya düşen telefon acilll yardım...
Arkadaşlar telefonum(6300) çalışır şekilde suya düştü 2 dakika içinde çıkardım telefonu ; bataryayı,simi,hafıza kartını çıkardım telefonu kuruladım pirinç dolu kavanoza koydum 1 gün geçti deneyim dedim telefonun bataryası yokken şarja takınca yandaki ışık yanıyo :ağlarım: normalde öyle olmazz ne yapmalıyım:allalla: (bizimkilerin haberi yok :off: acil cevap :hmmm)

• Beğen
Tepkiler: SavinMe

hdr...

hdr...

Üye
telefonun iyice kurumasını bekle bataryasını takma açmaya çalışma.kapalı kalsın ole kuru bi yerde bikaç gün...

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
geçmiş olsun

Kingmortall

Kingmortall

Üye
geçmiş olsun kardeş

OğuzcanAbi

Üye
gecikirsen telefonun zarar görür telefisi olmaz

Asimilitör

Asimilitör

Üye
    Konu Sahibi
Saolun arkadaşlar artık bayrama kadar bekleyeceğim(işimi garantileyim de :P) .. :oke:

OğuzcanAbi

Üye
bayrama kadar iyi olur hastanız

mayrock

mayrock

Üye
dostum ben 5 saat içinde kurtardım
yüksek sıcaklık veren bişeyin altına koy
ben 450-500 derece sıcaklığın altına koydum (ara ara çektim tabi yanar manar sonra :) )
sonra güneşe koydum
batarya falan taktım çalıştı ;)

ßUr@k

ßUr@k

Üye
pirinç varsa içine at banada telefoncu söylemişti :D

Asimilitör

Asimilitör

Üye
    Konu Sahibi
Şu an pirincin içinde telefon :naughty: ama yüksek sıcaklığı göze alamıyorum valla :evet: :oke:

M3L!H

M3L!H

Üye
Çokta yüksek sıcaklıkta durmasın telefon. Bi kabın içinde en iyi güneş gören yere koy telefonunu.

3rhan336

3rhan336

Üye
dostum ben 5 saat içinde kurtardım
yüksek sıcaklık veren bişeyin altına koy
ben 450-500 derece sıcaklığın altına koydum (ara ara çektim tabi yanar manar sonra :) )
sonra güneşe koydum
batarya falan taktım çalıştı ;)

naptın sen ya 500 derece sıcaklıkta telefon erir :D

Asimilitör

Asimilitör

Üye
    Konu Sahibi
Ya 6300ın kenarında mavi ışık var ya o sürekli yanıo bataryasız şarja takıncaa :off: :( :( Normalde öyle olmaz telefon düzelir mi millet :allalla:??

SavinMe

SavinMe

Üye
Ya 6300ın kenarında mavi ışık var ya o sürekli yanıo bataryasız şarja takıncaa :off: :( :( Normalde öyle olmaz telefon düzelir mi millet :allalla:??

inş.düzelir canını fazla sıkma kardesim millet 1-2 milyarlık telefon caldırıo yada bozuyo senden önemli deil ya :oke:

Asimilitör

Asimilitör

Üye
    Konu Sahibi
Ya bizimkilerin haberiii yooookk :ağlarım: :ağlarım: Doğru telefon kötü flan amaa :islik genede telefon yani yaaa:ağlarım: :oke:

konyarapp

Üye
geçmiş olsun kardeşim keşke bataryayı biraz daha geç taksaydın :(:(

lovehell

Üye
Saç kurutma makinesine tut bi arkadaşım suya düşen iphone kurtardı böyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt