WinKy.
Üye
Dostum hayatının hatasını yapma....N97'lerin cogunda donma ,takılma ,hafızasının kafayı yeme vs gibi problemleri var...Yurt dısından N900 alma gibi bi sansın varken tutupda N97 alman çok abes kaçar, hata yapma derim....2 kurus fazla ver N900 almanı öneririm.Sahsi fikrimdir.n97 orda daha ucuz olmasmı hani türk parası orda değerliya n900'e prm yetmesse n97 alrm yani ne krdr n97
Üstad ben 5800 kullanıyorum eğer düzgün alırsan problem yok hatta garantili olanlar bile var aynı zamanda suriyeden getirilmiş n97 ve x6 da kullanduım eğer dikkatli incelenp alınırsa problem çıkmaz birde bir ay içinde giriş çıkış yapmış bi pasaportla kayıt ettirdinmi çok rahat kullanırsın yanlız çakma olmamasına dikkat etmen gerek!
--------------- Ekleme ---------------
pwki orj olduqunu nrdn anlarim ve nrdn bulabilrm pazr günü umreye gidcmde allhın izniyle daha 13yaşımda oraları grcm
Ben de 2100 SARA arabistandan aldım. Görsel ve klavye anlamında bir farklılık yok. ARapça da yok harflerde. Ancak global garanti bile olsa Türkiyede o garantiden yararlanamazsın. Medinede mescidi nebevinin en arkasına denk gelen bin davood mağazasının yanındaki yer altı mağazasının en altında sadece 1 yerde var. Orası da akşam 6 dan sonra açıyor. Öz Osmanlı nın yanındaydı sanırım. Bangladesli biri var.Sadece orijinal Nokiaları orada bulursun.Başka bir yerden hiç birşey hatta pil bile alma.YAzık paralarına. Bu arada pazarlık yapmayı ihmal etme derim. Nokianın finlandiya üretimi çin üretimi diye bir şeyi kalmadı. Beta testleri için üretilen finlandiya modelini kesinlikle almayın. Orijinal Nokia N900 made in korea oluyor. TV out kablosu thailand, şarj cihazı,kulaklığı ve pili china ekran temizleme bezi made in turkeyusb data şarj kablosu da da thailanddı sanırım ama çaldırdım maalesef en orijinali böyle. Bilginize güzel kardeşim...
burda anlatmış. bende en fazla bu kadar biliyorum .annemede burayı söyledim ordan alıcak .çünkü ben gitmiyorum umreye
Kardes Almanyadan gelen cihazın, klavyesinin nereleri farklı?Ne gibi farklılıklar gözünüze çarpdı.Gördüklerinizi paylasabilirseniz sevinirim.Tskler.Klavye arapça değil. Tamamen ingilizce versiyon.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızkendi sitesindekinin birebir aynısı. Ben almıştım. Geçen Almanyadan getirtilen n 900 e baktım klavyesi farklı.
Arkadaşlar sizleri Suudi Arabistan'daki (2 ağustos 2010) son fiyatı hakkında aydınlatmak için kayıt oldum, Kore malı n900'ün Suudi Arabistan genelindeki fiyatı 1650 SAR yani bu fiyat TL bazında yaklaşık 670 TL'ye tekabül ediyor zaten esas n900'ün Kore üretimi oluğunu da göz önünde bulundurursak bu fiyat gayet cazip görünüyor, TR dil paketini online bir şekilde kendiniz bile yükleyebilirsiniz. Allah'ın izniyle bu hafta bir n900 alacağım TR paketini internet üzerinden kendim yüklemeyi düşünüyorum çünkü Suudi'de bu cihazın dil paketini değiştirmeye yelkenen satıcı bulamadım kendimce bir değişim yapmaya çalışacağım internet ortamındaki bilglerle.
Kısacası Suudi Arabistan fiyatını öğrenmk isterseniz şuan Kore malı n900: 1650 riyal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?