Süresi geçmiş sertifika sorunu hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

rockyam

Üye
ya ben bu bütün dediklerinizi yaptım ama bende hala süresi geçmiş sertifika yazıyo kafayı yicem neden benim tel olmuyo ya offf:(

asimomoto

asimomoto

Üye
her programda olmuyor ama bazıları kabul ediyor bir yol daha var arkadaş foruma eklemişti sertifika ayarlarında bi sertifika seçeneği var,tam hatırlamıyorum ama forum da aratırsanız buursunuz s60 sertifika mı neydi ben onu uyguladım ondan sonra benden sertifika istemedi belkide denk gelmiş olabilir:

falcon95

falcon95

Üye
teşekkürler faydası oldu.

safakk

safakk

Üye
eğer süresi geçmiş sertifika yazarsa 01,01,2007 yapın
arkadaşım öyle kesin bir tarih yokki mesela ben yerine göre program yüklicem diye 2006 yılına kadar geri aldım takvimi;)
hayır olmuyo ben arkadaşın n80 nin de denedim olmadı anladı telefon ,telefon ayarlarıyla oynanmış hatası verdi çok şaşırdım kapak oldu yani bana
öyle hata vermesinin sebebi tarihi çok geriye aldığınızdan kaynaklanmakta:oke:

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
Arkadaşlar n73 me de hemen hemen her programda etkili oluyorr tarihi 1 yıl geri almak yetiyoo ben cok program cok tema yüklüyorum olumlu sonuç alıyorum bu zamana kadar tek program olumsuz oldu oda FExplorer programı bunda da teli 6 ay geri felan alıcaksın mantıgı kullandınmı olur :)

cs1453

cs1453

Üye
kardeşler program 2007 den eskiyse olmuyo benim n80 de oluyo.
bunun üstesinden kökden gelecek bi çözüm varsa paylaşalım lütfen:oke:

dnz66

dnz66

Üye
la telefon ayarları ile oynanmış dio yha:agla

arda434

Üye
oldu bende sasırdım

freestyler1240

Üye
saol hacı ben yaptım oldu ama hangi yıldaysanız o yılın ocak ayının 1 ine alınca oluyo.. biraz karışık oldu ama anlayın işte:coold:

omega0675

Üye
arkadaşlar neyi 01 01 2007 yapacağız telefonun tarihinimi açıklarsanız sevinirim

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
sağolasın

fenomen01

fenomen01

Üye
süpersin kardeşim Allah razı olsun diğer yöntemleri bir türlü yapamamıştım sağolasın

mp3cilgini

Üye
ARKADAŞLAR 01-01-2007 YAPTIM DAHA KULLANILMAYA BAŞLANILAMIO FLN DEDİ BENDE 08-08-2007 YAPTIJ OLDU GENE DE SAOLUN:oke:

suursuztospaa

Üye
kuran çarpsın oldu kim yaptıysa allah razı olsun

joly_joker

Üye
n73 de oluyo diyen nasıl oluyo her tekefon için geçerli değil !

dranza

Üye
Arkadaslar bana Acil bu 01 01 2007 nasıl nerden yapılır bi tarif edin yha Lutfen sımdıden saolun.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar cozdum bu kdr basıtmıydı k.bakmayın cahil insanız sonucta. :D emeqe sayqı saol kardes oldu bea.

gokhanardic

Üye
ben varya size ne deyimki birtanesiniz maxicep ailesi

ben n73ümde bütün programları yüklüyebiliyorum.yapılacak tek şey sadece saat ve tarih ayarlarından tarihi 2007ye cekmek süpersiniz :)

Arkadaslar bana Acil bu 01 01 2007 nasıl nerden yapılır bi tarif edin yha Lutfen sımdıden saolun.

arkadaşlar cozdum bu kdr basıtmıydı k.bakmayın cahil insanız sonucta. :D emeqe sayqı saol kardes oldu bea.

saat ve tarih ayarından :D

omerler2

Üye
vallaha oldu sız varya harıkasınız 10 gundur cabalıyordum sonsuz tesekurler

karamuklu

Üye
eywallah kardeş.

Mahmut_91

Mahmut_91

Üye
ARKADAŞLAR 01-01-2007 YAPTIM DAHA KULLANILMAYA BAŞLANILAMIO FLN DEDİ BENDE 08-08-2007 YAPTIJ OLDU GENE DE SAOLUN:oke:

Her yolu denememe rağmen olmadı, senin bu dediğini yapınca oldu vallaha, teşekkürler...

Üst Alt