Süresi geçmiş sertifika sorunu hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

pr0gress1ve

Üye
08.08.2007 oldu saolun arkadaşlar lan telefonu almak bir dert bişiler eklemek tam bir dert ya :)

cherii

Üye
hayır eger 01,01,2007 olmuyosa tarifi biraz daha ilerletin yani 11,13,2007 gibisine o zaman sorunsuz oluyor telefona yüklemek istediginiz seylerin tarihine bakın özelliklerden ona göre yapın sorunsuzz :):)

m_kirmizi

Üye
allah ne istegin varsa versin kardeşim benim teş.... emegine saglık

karcı

Üye
bir oluyor bir olmuyor

omer_58400

omer_58400

Üye
cok saol kardes... n70 de denendi onaylandı maxicep kalitesi..

yakamoz_deniz

Üye
eyww kardeş

ayberkxXx

Üye
eyw oluo saolasın

vaako51

Üye
tesekkurler kardesim isime yaradi

nurisim

nurisim

Üye
hepsinde olmuyo süresi henüz dolmamış dio

kral4242

Üye
arkadaşlar netten indirdiğiniz winrar dosyası içinde değiştirme diye yazan kısın var altında tarih yazıyo. orada yazan tarih örn: 15.05.2007 ise telefonunuzun tarihini bir gün sonrasına yani 16.05.2007 olarak ayarlayın problem kalmıyo programı yüklüor

sado64

sado64

Üye
SURESI GECMIS SERTIFIKALAR ICIN BEN HEP 1 SENE ONCESINE ALIYORUM TELEFONU HEP ISE YARIYOR TABI KENDI BULDUGUM BISE DEGIL BASKA BIR ARKADAS SÖYLEMİSTİ BANA EMEGE SAYGI HER ZAMAN :oke:
helal olsun kardes asıl iş 1 sene geri alma

celalaltin

celalaltin

Üye
Olmuyor ki:vur

oook

Üye
bi sene onceye alcaz gectiyse bazen ole bırakıom bu sefer baska prolarda daha sertifika gecerli deil dio yine azcık ileri sarıorum yani taktik bu ewet:D

celilcemre

celilcemre

Üye
teşekkürler

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
yeni çıkan telefonlarda olmuyor sanırım :D

asuscu

Üye
arkadaşım çok teşekkür ederim benim telefonda en büyük sorunum buydu bunuda çözdğk ağzına ellerine sağlık başarılar dilerim

spor61

Üye
agalar bendede hiç biri olmuyor.Bende ayarı oynanmış tarihgibi bir mesaj geliyor yuh dedim kesin çözüm yokmudur yaw
6120

Emre-45

Emre-45

Üye
Arkadaşlar ille 01.01.2007 olcak diye birşey yok 02.02.2008 deneyim yani uydurun.Öyle oluyor.Ama yanlızca "Süresi geçmiş serfitika" hatası içindir bu çözüm.

DİETRİCH

DİETRİCH

Üye
Yaw nereye yazcaz o tarihi ben onu anlamadım

--------------- Ekleme ---------------

sanırım yok bende çok uğraştım
olmuyo

42grudge42

42grudge42

Üye
2007 yapınca olmayabiliyor ama bir yıl öncesine alın o zaman oluyor ;)

Üst Alt