Süresi geçmiş sertifika sorunu hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

rojato

rojato

Üye
kardeş senden birricam var e5o için virüs prg varmı tşkr

mertoz_96

Üye
saoL BnDe N 73 kuLLanyrm tkRR Ty..!

ciko10

Üye
ben yaptım oldu gardaş saol

kemboooo

Üye
bendede 2008 de oldu telefonum 6120 classic herhalde üretim tarihiyle alakalı bişey

dj_fethi

dj_fethi

Üye
illa 1.1.2007 OLMUYO BAZEN SİZ SADECE YILI GERİYE ALIN 2008 YAPIN OLMIYOSA 2007 ODA OLMUYOSA 2006 NE ZAMAN OLURSA YANİ TARİHİ GERİALIN.....

polemo

Üye
Telefonun Süresini nasıl qeri alcaz ßeyler ßi YaRdımcı olun ( N73 )

phoenixugur

Üye
iyide benimki 2008 in sonudna cıktı 2007 falan yokki 1. ayı falan 2008 aralık cıkımlı telefon :D

oguzbastug042

Üye
arkadaşalar söylenilenlerin hepsini yaptım sertifikanın 6 tanesi kaldı silinmiyor diğer tariflerde tmm ama tema yükleniyor tam bitecek yüklenemedi uyarısı veriyor çıldırıcam yaaa anlamadım yardımcı olun lütfen....

PELE_FB_66

Üye
SURESI GECMIS SERTIFIKALAR ICIN BEN HEP 1 SENE ONCESINE ALIYORUM TELEFONU HEP ISE YARIYOR TABI KENDI BULDUGUM BISE DEGIL BASKA BIR ARKADAS SÖYLEMİSTİ BANA EMEGE SAYGI HER ZAMAN :oke:

arkadaşa katılıyorum oluyor onun tavsiyesine uydum denedim oldu :D 01.01.2007 de olmadı

gaspetcan

Üye
yaaaaaaaaaaaaaaaaa kardesler yardım edin tarhi nerden deistircezzzzzzzzzzz offff kafyııı yıcem

--------------- Ekleme ---------------

yya abi ne yapacaz bi cvap veren yok mu samsun sporrrrrrrrrrrr

zihin12

Üye
Yaw Yaptım olmuor kı ya Nasıl yapıorsunuz sız ya

muratbalcin

Üye
tesekkürle kardesim 2 numaraısn 1 numar benm de onda :DDD

ugur_1994

ugur_1994

Üye
o zaman 04.01.2008 yapın oluyor bende oldu

burakk_21

Üye
bende 5800XM var 1 hafta oldu alalı forumda geçen bütün tarihlerle yüklemeyi denedim hiçbir işe yaramadı program tarihinin bi gün öncesi bi gün sonrası hepsini denedim olmuyor telefon ayarlarıyla oynanmış veya süresi geçmiş sertifika dior:ağlarım:

Rhom

Üye
telefonun tarihini 1 - 2 sene ileri ya da geri alıyorsunuz (ben 2009 yaptım).

- Menü > Araçlar > Ayarlar > Güvenlik > Sertifika Yönetimi içinde bulunan 10'dan fazla sertifikanın Seçenekler > İşaretle/İş.Kaldır > Tümünü İşaretle diyerek tekrar Seçenekler'den bunların hepsini Sil seçeneğiyle silin.. Sadece 6 adet sertifika silinmeyecektir.. kalan sertifikalara demirbaş sertifikalar diyebiliriz.

- daha sonra buradan çıkın. Menü > Araçlar > Uygulama Yöneticisi (uyg. Yön. adıyla geçer) burada Seçenekler'den Yazılım Yükleme sekmesindeki "Sadece İmzalı" seçeneğini "Tümü" olarak değiştirin. hemen altındaki Çevrimiçi Sertifika Kontrolü'nü de Kapalı konumuna getirin..

- telefonun tarihini tekrar bulunduğunuz güne çevirin.

artık program yüklemeye başlayabilirsiniz
:megafon:

atakan25

atakan25

Üye
olmuyo

msoral_1907

Üye
bılmeyenler ıcın yenı sıstem 1.1.2009 :D:D:D yapın olur

acev

Üye
ben Nokia N97 kullanıorm ama hngi msn programı yüklemeye çlışıyorsam