Süresi geçmiş sertifika sorunu hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

NoKİaHaCK

NoKİaHaCK

Üye
telefn tarihini nrdn dştrcm

--------------- Ekleme ---------------

oluyor.
ben de olduu.
telefonun tarihini 1 - 2 sene ileri ya da geri alıyorsunuz (ben 2009 yaptım).

- Menü > Araçlar > Ayarlar > Güvenlik > Sertifika Yönetimi içinde bulunan 10'dan fazla sertifikanın Seçenekler > İşaretle/İş.Kaldır > Tümünü İşaretle diyerek tekrar Seçenekler'den bunların hepsini Sil seçeneğiyle silin.. Sadece 6 adet sertifika silinmeyecektir.. kalan sertifikalara demirbaş sertifikalar diyebiliriz.

- daha sonra buradan çıkın. Menü > Araçlar > Uygulama Yöneticisi (uyg. Yön. adıyla geçer) burada Seçenekler'den Yazılım Yükleme sekmesindeki "Sadece İmzalı" seçeneğini "Tümü" olarak değiştirin. hemen altındaki Çevrimiçi Sertifika Kontrolü'nü de Kapalı konumuna getirin..

- telefonun tarihini tekrar bulunduğunuz güne çevirin.

artık program yüklemeye başlayabilirsiniz

sgop

Üye
nereye yazıoruz arkadasm anltrmsn
?

handi95

handi95

Üye
Arkadaslar 100% cozum bu ben geri aldim olmadi sonunda 13.03.2010 Yazdim oldum herseyi yukluyorum cok sukur oda olmuyorsa su anki tarihi yazin:ehe

deipss

Üye
geri aldm oldu:oke:01.01.2007

seether13

Üye
valla ne diyim ya allah razı olsun ne zamandır yapmaya çalışıyodum, denedim oldu eyvallah...

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
hayır olmuyo ben arkadaşın n80 nin de denedim olmadı anladı telefon ,telefon ayarlarıyla oynanmış hatası verdi çok şaşırdım kapak oldu yani bana

aynen katılıyorum bu dediğin aynısı benim kullandıgım 5800 da oldu bende cok sasırdım sonra tarihi düzeltince hersey düzeldi lakin ben sertifika aldım kendime herzaman onunla signed ediyorum programları ama arkadasa katılıyorum cünkü aynısı bendede oldu :oke:

okanigo

Üye
arkadaşlar nereye yazıcaz bunu

crazy_boy87

Üye
link kırık kardeşş

sadakad

sadakad

Üye
arakadaşlar bir olaya dikkat çekmek istiyorum burda 01.01.2007 diyor ama sadece bu tarihle denemeyin bu günkü tarihten geriye 1 sene aralıklarla deneyin 2009-2008-2007
tarihleri geriye doğru denersek olumlu sonuçlar alacağız.
bazı programlar sistem hatası veriyo bu konuda da yapılacak tek şey şansımıza küsmek...
saygılar emeklerinize sağlık...

americanboy

americanboy

Üye
:oke:

yasar..1

Üye
tarihleri değiştirip te dene sürekli değiştr dene

serseri_bjk_li

serseri_bjk_li

Üye
çok çok teşekkürler gerçekten de işe yaradı denemediğim yol kalmamıştı neyse sonunda senin bu mesajı gördüm gerçkten çok teşekkür ederim:oke::oke:

kartal158

kartal158

Üye
20 mart 2009 her zaman işe yarar ama bu zamanı geçmiş sertifika için normal sertifikaya nete imeimi vermeden çözüm bulamıyorum

fpaylan

Üye
yha n73 te nası yapcazzzzzz 01.01.2007 yazmayı :sarıl:

ata1337

Üye
Sapolsın oldu teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

yha n73 te nası yapcazzzzzz 01.01.2007 yazmayı :sarıl:

menu den ayarlara telefon ayarlarına girip oradanda tarih ve saate girTarih yazana 01.01.2007 yaz tamamdır

brave753

Üye
nasıl o tarıhe alınıyor yardımcı olurmusunuz telefonum nokıa e63

emsalsiz2000

emsalsiz2000

Üye
5800 kullanıyorum denilen hiç bir tarih olmadı :( başka çözüm lütfen.

FaciaTurk

Üye
1,1,2007 de işe yaramadı

884226

884226

Üye
hayır olmuyo ben arkadaşın n80 nin de denedim olmadı anladı telefon ,telefon ayarlarıyla oynanmış hatası verdi çok şaşırdım kapak oldu yani bana

tarihi geri almak her telefonda işe yaramıyor senin şansdan artık :))

SALİH ALEMDAR

Üye
adamsın kardesım saoLasınnn ::::::

Üst Alt