Sürekli Bozulan Şarjlar!

Sponsorlu Bağlantılar

turbocore

turbocore

Üye
    Konu Sahibi
Sürekli Bozulan Şarjlar!
Her konuda bir fikir yürütürken bu konuda anlıyamıyor lumia 520 nin bu 5. Şarjı ve hepsi 3 kere kullanmadan sonra bozuluyor bir 3 kere lumiada kullanayım diğer telefona (ace) takıyım oda algılamıyor ama ilk 3 kez şarj gayet güzel ediyor sonra bi ediyor bi etmiyor kopırdatmamak gerekiyor etmemesi için böyle sorun yaşıyan varmı beni benden aldı bidahaki şarjda kendini 100 parça bulucak yoksa

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Adilx05

Adilx05

Üye
Orjinal Bir Şarz Aleti Al İlk Bakışta Pahalı Gelebilir Ama Böyle Böyle Bi Sürü Ucuz Şarz Aletine Para Vermekten İyidir. Hala Aynı Sorun Olursa Garantiye Gönder.

screamofcnc

Üye
Benim de başıma geldi arkadaşım, kutudan çıkan şarj aleti bozuldu bir de xperia ion orjinal şarj aleti bozuldu, nedeni şarj esnasında fazla ısınması herhalde, çin malı şarj aleti aldım 1 aydır bozulmadı hayret ki o da şarj esnasında ekranı sapıttırıyo, telefonum 1020.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Dün Nokia Shop'tan AC-60 şarj cihazı aldım 35tl. Orijinali de duruyor, bu biraz daha hızlı şarj ediyor. Isınma da yapmadı.

turbocore

turbocore

Üye
    Konu Sahibi
Yok ya orjinalindede oldu aynısı

erhanercan

erhanercan

Üye
Benim de başıma geldi arkadaşım, kutudan çıkan şarj aleti bozuldu bir de xperia ion orjinal şarj aleti bozuldu, nedeni şarj esnasında fazla ısınması herhalde, çin malı şarj aleti aldım 1 aydır bozulmadı hayret ki o da şarj esnasında ekranı sapıttırıyo, telefonum 1020.
ekran sapıtır doğru çünkü 1020 nin değerlerinde bir şarj cihazı değil değiştirmeni öneriyorum hemen.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
11 ay oldu cihazı alalı sıkıntı yok

Üst Alt