Yardım Sürdürülüyor hatası

Sponsorlu Bağlantılar

kadirdiloglu

Üye
    Konu Sahibi
Sürdürülüyor hatası
Merhaba arkadaşlar lumia 820 telefonumda 3 gündür telefon tuş kilidndeyken beyaz bir ekranda sürdürülüyor yazısı çıkıyor ve o ekrandan çıkmaıyorum kapatamıyorumda batarya yı çıkarmak zorunda kalıyorum bu durumun bir çözümü var mı acaba?

Teşekkürler

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Muhtemelen arka planda çalışan bir uygulamadan kaynaklanıyordur diye düşünüyorum.
Kilit ekranındayken kendi kendine mi çıkıyor yoksa kilit ekranından anamenüye geçmeye çalışınca mı?
Her neyse dediğim gibi, Ayarlar menüsüne girip arka plan görevlerini bir kontrol edin.
Hataya sebep olabileceğini düşündüğünüz uygulamalar varsa oradan engelleyin.

Bir de yine Ayarlar menüsünden Kilit Ekranı bölümüne giderek Arkaplan yazan yerde hangi özelliği yada fotoğrafı kullandığınızı, ayrıca hemen onun aşağısında Bildirimler yazan yerde "Detaylı durumu görüntülenecek uygulamayı seçin" kısmında hangi uygulamanın seçili olduğuna bakın. Gerekirse orada farklı bir uygulama seçin.

Kolay gelsin.

can1516

can1516

Üye
Aynı sorun bendede var fakat 3 sn sonra kilit ekranı geliryor normal açabiliyorum dediklerini aynen yaptım hiç bir faydası olmadı.

rathund92

Üye
Live lock screen uygulaması yüklediyseniz kaldırın ardından tekrar kurup uygulamayı açmadan kaldırın düzelecektir.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Live lock screen uygulaması yüklediyseniz kaldırın ardından tekrar kurup uygulamayı açmadan kaldırın düzelecektir.
Çocuk odasını açıp kapatmak en kolay yol. Uğraşmaya gerek yok.

Takipçi Satın Al

Üst Alt