KayraBey
Üye
hocam ben 1 ay sonra 19 olacak bende pek sakal yok yani var ama seyrek ve sinek kaydı tıraş olduktan 8-10 günde uzamaya başlıyorlar normal mi
Aynen Haydar benim de öyle.Cidden normal mi bu ?
Askere gidin görürüm ben sizi

hocam ben 1 ay sonra 19 olacak bende pek sakal yok yani var ama seyrek ve sinek kaydı tıraş olduktan 8-10 günde uzamaya başlıyorlar normal mi
Aynen Haydar benim de öyle.Cidden normal mi bu ?

Askere gidin görürüm ben sizi![]()

bendede aynı sorun var abi 18 yaşındayım ama görsen rahat 25 dersin
Ortaokulda otobüse öğrenci veremezdim adam senin neren öğrenci derdi
Sakalımı kesiyorum 4 saat sonra çıkıyor şimdi söyleyin bakalım kimin ki normal![]()

Askere gidin görürüm ben sizi![]()

Ortaokulda otobüse öğrenci veremezdim adam senin neren öğrenci derdi
Sakalımı kesiyorum 4 saat sonra çıkıyor şimdi söyleyin bakalım kimin ki normal![]()

Düzelir merak etme kardeşim benim arkadaşlarımda çok vardı bu sorun hepsi korkuyordu şimdi hepsi hacı gibi dolanıyor sokakta
abi benim korkum köse kalmayalım yoksa öyle gündelik tıraş olmayı bende istemem. bide zaten 1 sene kaldı askere durum belittiğim gibi sinekkaydı oluyorum। taa 8-10 gün sonra sakal biraz uzuyo yani 1 sene içinde herşey düzelecekmi diyosun![]()

bendede aynı sorun var abi 18 yaşındayım ama görsen rahat 25 dersin![]()

abi senin durumun daha kötüymüş![]()
![]()

Düzelir merak etme kardeşim benim arkadaşlarımda çok vardı bu sorun hepsi korkuyordu şimdi hepsi hacı gibi dolanıyor sokakta![]()

Düzelir merak etme kardeşim benim arkadaşlarımda çok vardı bu sorun hepsi korkuyordu şimdi hepsi hacı gibi dolanıyor sokakta![]()

18 yaşında ihtiyar oldum
Ben yaşımı gösteriyorum gözüm senin gibi ihtiyar değiliz şeklimiz yeter
- - - Eklendi - - -
![]()

Ayrıca 7 yıldır yüzüme jilet deymedi

sakal iyidir abi bende uzatıyorum![]()

Mescid-i Selam![]()

Abi bir yandan Iddaa oyniycam.Sakalsiz yas falan sorarlar diyor arkadaslar![]()
![]()
Mescid-i Selam![]()