Suratima Jilet Vurmayi Dusunuyorum...

Sponsorlu Bağlantılar

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici

Askere gidin görürüm ben sizi :eller:

abi benim korkum köse kalmayalım yoksa öyle gündelik tıraş olmayı bende istemem. bide zaten 1 sene kaldı askere durum belittiğim gibi sinekkaydı oluyorum। taa 8-10 gün sonra sakal biraz uzuyo yani 1 sene içinde herşey düzelecekmi diyosun :)

• Beğen
Tepkiler: x-scarface
x-scarface

x-scarface

Üye

hocam ben 1 ay sonra 19 olacak bende pek sakal yok yani var ama seyrek ve sinek kaydı tıraş olduktan 8-10 günde uzamaya başlıyorlar normal mi

Ortaokulda otobüse öğrenci veremezdim adam senin neren öğrenci derdi :dry:

Sakalımı kesiyorum 4 saat sonra çıkıyor şimdi söyleyin bakalım kimin ki normal :D

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı, Dede ve Joker
Joker

Joker

Emekli Yönetici

Sakalımı kesiyorum 4 saat sonra çıkıyor şimdi söyleyin bakalım kimin ki normal :D
bendede aynı sorun var abi 18 yaşındayım ama görsen rahat 25 dersin :ehe

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı, Dede ve x-scarface
x-scarface

x-scarface

Üye

Askere gidin görürüm ben sizi :eller:

Pmyo da sabah tıraş olup iştimaya çıkardık öğlen iştimasına kadar sakallar çıkardı gıcık olurdum abi koğuşa git tekrar tıraş :off:

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı ve Dede
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici

abi senin durumun daha kötüymüş :d :D

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı ve x-scarface
Joker

Joker

Emekli Yönetici

abi benim korkum köse kalmayalım yoksa öyle gündelik tıraş olmayı bende istemem. bide zaten 1 sene kaldı askere durum belittiğim gibi sinekkaydı oluyorum। taa 8-10 gün sonra sakal biraz uzuyo yani 1 sene içinde herşey düzelecekmi diyosun :)
Düzelir merak etme kardeşim benim arkadaşlarımda çok vardı bu sorun hepsi korkuyordu şimdi hepsi hacı gibi dolanıyor sokakta :ehe

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı, Dede ve x-scarface
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici

Düzelir merak etme kardeşim benim arkadaşlarımda çok vardı bu sorun hepsi korkuyordu şimdi hepsi hacı gibi dolanıyor sokakta :ehe

:ehe :oke:

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı ve Joker
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

hocam ben 1 ay sonra 19 olacak bende pek sakal yok yani var ama seyrek ve sinek kaydı tıraş olduktan 8-10 günde uzamaya başlıyorlar normal mi

bence gayet normal ben lise ikiden beri jiletle tıraş oluyorum tıraş olduktan bi gün sonra çıkmaya başlıyo bence sarımsak falanla uğraşmayın gayet iyi ilerde çok uğraşırsınız. Hele ki bu durumdayken askerde hergün tıraş olmak zorunda kalmazsınız.

lolaman

lolaman

Üye
Ben olsam hiç sakala bulaşmazdım ileride bıkacaksınız sürekli batacak sakallarınız bunlar saç gibi değil ki :D

KayraBey

KayraBey

Üye
Benim sakallarım yaklaşık 7cm uzunluğunda.seviyorum onları elhamdulillah

• Beğen
Tepkiler: x-scarface
KayraBey

KayraBey

Üye
Ayrıca 7 yıldır yüzüme jilet deymedi

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı
sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Abi bir yandan Iddaa oyniycam.Sakalsiz yas falan sorarlar diyor arkadaslar :D :D

Üst Alt