superfone sf 9080 yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
safakk

safakk

Üye
schumici haklıymış çin malı alan bir arkadaş buldum tel berbat ilk kez elime aldım valla şeytanmı kandırıyor bilmem hep alasım geliyo deli oluyom alasım geliyo hemen çin malı telefonlara dikkat konusunu okuynca rahatlıyom tekrar başlyıor ne olcak bu halm bana tv'li orjinal avrupa malı parası fazla olmayan nokia ,samsung gibi teller bulabilen olursa sevinirim
valla g-smart i120 modeli orjinal tv li kvk lı yada telpa garantiliydi ama fiyatı 500 ytl civarındaydı üstelik wireless da var :oke:
valla tv li antenli falan bulamazsın çünkü ne samsung ne de nokia o tarz şeyler üretiyo. bu çinliler ekstra özellik falan diye kakalamaya çalışıyolar onları yoksa o özellikler olmasa kim yüzüne bakar o telefonların. şu an en mantıklı olanı para biriktirip kötüsündende olsa wi-fi li bi telefon almak:oke:
yok abi tv li varda fazla tanınmıyor g-smart i120 modeli bi araştır isternersen netten :oke:

schumici

schumici

Üye
yok abi tv li varda fazla tanınmıyor g-smart i120 modeli bi araştır isternersen netten :oke:
kardeşim araştırdım ve ansayfalarından şu bilgiye ulaştım;
Gigabyte Communications Inc. Şubat 2004'te kurulmuştur, ve tamamen GIGA-BYTE Technology Co. Ltd (GBT)'ye aittir. Genel merkezlerimiz Hsin-Tien, Taipei County ve Taiwan'da yer almaktadır.
yani başları tayvanda bu markayıda ilk defa duydum. sağlamlığı hakkınnda malesef hiç bi fikrim yok. o yüzden tam araştırma yapmam lazım. bilgilendirdiğin için çok sağol kardeşim:oke:

safakk

safakk

Üye
kardeşim araştırdım ve ansayfalarından şu bilgiye ulaştım;
Gigabyte Communications Inc. Şubat 2004'te kurulmuştur, ve tamamen GIGA-BYTE Technology Co. Ltd (GBT)'ye aittir. Genel merkezlerimiz Hsin-Tien, Taipei County ve Taiwan'da yer almaktadır.
yani başları tayvanda bu markayıda ilk defa duydum. sağlamlığı hakkınnda malesef hiç bi fikrim yok. o yüzden tam araştırma yapmam lazım. bilgilendirdiğin için çok sağol kardeşim:oke:
valla ben bu marka ile 2 yıl kadar önce mobimag diye bir dergii rasgele karıştırırken buldum ve ozamanlar ilk tv li telefondu üstelik wireless da var hemde yasal yollar ile Türkiye ye geliyor nereden biliyorsun dersen teknosa bimeks kvk hep buralada satıldı buralarda yasa dışı telefon satamayacağından fake bişi olmadığına kanaat getirdim :) birde giga byte mar ana kartların sağlamlık ve güvenilirliğini biliyoruz bu telefon şirketi de zaten ona ait nitekim sende yazmışın :oke:

zahid12

zahid12

Üye
saol kardeş

schumici

schumici

Üye
valla ben bu marka ile 2 yıl kadar önce mobimag diye bir dergii rasgele karıştırırken buldum ve ozamanlar ilk tv li telefondu üstelik wireless da var hemde yasal yollar ile Türkiye ye geliyor nereden biliyorsun dersen teknosa bimeks kvk hep buralada satıldı buralarda yasa dışı telefon satamayacağından fake bişi olmadığına kanaat getirdim :) birde giga byte mar ana kartların sağlamlık ve güvenilirliğini biliyoruz bu telefon şirketi de zaten ona ait nitekim sende yazmışın :oke:
eyvallah kardeşim:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt