Süper OC (hız aşırtma)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Süper OC (hız aşırtma)
Merhaba arkadaşlar. Konuyu açma sebebim antutu benchmark da gördüğüm 28718 puan yapan htc one x kullanıcısı ile ilgili. Evet arkadaşlar bu adam 1.5ghz ile nasıl olur da bunu yapabilir?
Benim düşüncem şu ki fsync kapalı.
rami bilemiyorum.
Gpu zaten çok iyi ve iyi bir oc yaptı.
Ek olarak ne yapabilir ? 720x1280 de üstelik.

PriZm

PriZm

Üye
SS'si varmı?

Heroata

Heroata

Üye
One ya anlamadm nedye o kdr puan yapms

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Ben telefona swap yapmak için program denedim 3 tane 3 tanesi de işe yaramadı. Kernel s3 ten portlanma.

PriZm

PriZm

Üye
swapit ram expanderde ortadakini 100'e almanız lazım
ona gerek yok.swappiness 1 olsa dahi çalışır.ama ondaki sorun swapın hiç desteklenmemesi.herhalde geliştiriciler gerek duymuyorlar.

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi

İşte bu. Detaylı bilgi yok. Ven rami oc yapabilirmiyim? Fsync kapatsam telefonun tüm değerlerini
Cpu governor: performance
Fsync:kapalı
Cpu: min 1.6ghz max 1.8ghz
Ram: stweaks te düşündüğüm yer sanırım max 440 var. Birisi ram kısmını max ayarlarını yazarsa iyi olur.
I/o: birisi ayrıntılı açıklar ise iyi olur biraz korkutuyor beni :) nawy bir el at
Gpu: min:533 max:800mhz ayrıntılı kısmı açıklarsanız :)

Bu ayarları yaparsam sanırım 25000i geçerim. Maximum degerlerin ne olduğunu ayrıntılı kisimda bilmiyorum şu yüzdesi olanlar filan. Voltajlar iyi derecede

- - - Eklendi - - -

ona gerek yok.swappiness 1 olsa dahi çalışır.ama ondaki sorun swapın hiç desteklenmemesi.herhalde geliştiriciler gerek duymuyorlar.

One x te kesinlikle swap var. Yoksa o skor bilemiyorum.

- - - Eklendi - - -

Telefonun işlemci sıcaklığına nereden bakabilirim system info işimi görür mü?

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar stweaks sürekli cpu ayarlarını en düşüğe alıyor bunun çaresini bilen varmı? Benchmarkta 21k alırken ayarlar sıfirlaniyir cikinca stweaks ten şimdi 12 k alıyorum bunun cpu scheduler ini nasıl aynı tutabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt