HTC One X Satışa Sunuldu, İncelemeler ve Test Sonuçları Yayınlandı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
htc çelik kadar sağlam diyor ama htcye güvenmiyorum

çelik kadar saglam lafı içi boş bir poşete benzer şişirirsin vurdun mu patladı gitti linkteki açıklamayı okudum çok güzel süslemişler yapılan işlemi de benim aylardır söyledigim anotlama yönteminden baskada bişey degil bu yapılan öyle uzay teknolojisi falan da degil türkiyede bile bu teknolojiyi kullanan bir sürü firma var

Uruloki

Uruloki

Üye
tek şey demek istiyorum SGS2 le karşılaştırıyorsunuz ama biri 8000*484 diğeri 1280*720 bunları niye hesaba katmıyorsunuz acaba hatta one s in bile bazı testlerde one x i geçtiğini görürsünüz nedne ekren çözünürlüğü emin olun aynı çözünürlük olsa tegra 3 samsung un exynos unu yerle bir eder bu kadar balıklama dalmayın olaya yani htc ekibi bu kadar kereste mi bunu bilemeyecek isteyen ipad 2ile ipad 3 ün benchmark larını da karşılarştırsın nerdeyse ikiside aynı puanı veriyor ama biri 2048*1536 çözünürlükte bunları veriyor yani biri çok daha iyi grafiklerle ve ya görüntüyle aynı sonucu veriyorsda merak etmeyin HTC One X çok daha iyi bir telefondur hatta SGS3 çıksın bakın onunda punaı bunun gibi bernzer sonuçlarda olucaktır

---------- Eklendi @ 15:45:56 ---------- Yazıldı @ 15:42:06 ----------

alın bakın ipad 2 daha fazla puan almış ipad 3 den ne iş

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
tek şey demek istiyorum SGS2 le karşılaştırıyorsunuz ama biri 8000*484 diğeri 1280*720 bunları niye hesaba katmıyorsunuz acaba hatta one s in bile bazı testlerde one x i geçtiğini görürsünüz nedne ekren çözünürlüğü emin olun aynı çözünürlük olsa tegra 3 samsung un exynos unu yerle bir eder bu kadar balıklama dalmayın olaya yani htc ekibi bu kadar kereste mi bunu bilemeyecek isteyen ipad 2ile ipad 3 ün benchmark larını da karşılarştırsın nerdeyse ikiside aynı puanı veriyor ama biri 2048*1536 çözünürlükte bunları veriyor yani biri çok daha iyi grafiklerle ve ya görüntüyle aynı sonucu veriyorsda merak etmeyin HTC One X çok daha iyi bir telefondur hatta SGS3 çıksın bakın onunda punaı bunun gibi bernzer sonuçlarda olucaktır

---------- Eklendi @ 15:45:56 ---------- Yazıldı @ 15:42:06 ----------

alın bakın ipad 2 daha fazla puan almış ipad 3 den ne iş

tamamda 5 tane işlemci çekirdeği 12 tane grafik çekirdeği var ve 1.5 ghz işlemcisi var xperia s çift çekirdek one x ile aynı çözünürlükte hemde qualcomm s3 cortex a9 tabanlı galaxy s2 yi geçiyor bazı testlerde üstelik daha gingerbreadde ics çıkınca xperia s e one x i bile geçebilir

---------- Eklendi @ 15:53:17 ---------- Yazıldı @ 15:49:20 ----------

galaxy s3 ün yeni exynos 5 serisini okumadın heralde

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
tamamda 5 tane işlemci çekirdeği 12 tane grafik çekirdeği var ve 1.5 ghz işlemcisi var xperia s çift çekirdek one x ile aynı çözünürlük hemde qualcomm s3 cortex a9 tabanlı galaxy s2 yi geçiyor bazı testlerde

---------- Eklendi @ 15:53:17 ---------- Yazıldı @ 15:49:20 ----------

new ipadin çözünürlüğü 1536 x 2048 htc one x 1280x720 ve galaxy s3 ün yeni exynos 5 serisini okumadın galiba

arkadaş balıklama dalmayın derken senin açıklamana nasıl bir balıklama dalacak merak ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt