Haber Süper İnce Neo M1 Windows Phone Versiyonuyla Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Süper İnce Neo M1 Windows Phone Versiyonuyla Geliyor
Çinli üretici Neo Android işletim sistemiyle piyasaya sunduğu süper ince akıllı telefonu Neo M1'in Windows Phone versiyonu görselliği resmi bloğunda paylaştı.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Neo M1'in teknik özelliklerine göz atarsak: 5-inch HD ekran, 1280*720, 1GB RAM ve 8GB ROM, 13-megapixel Sony kamera ve super ince metal gövde, 2000mAh batarya.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: beats

ErenMSC

Üye
8 gb az :(

beats

beats

Üye
Bir kaç saniye öndeymiş benim neyse sildim, o zaman MediaTek işlemci destek alır mı ? dual-boot olma ihtimali var mı cihazların ülke ya da bölgesel olarak ?

Son düzenleme:
PureFood

PureFood

Üye
Eeee hafıza kartı girişi yoksa ne yapacak millet, 8 GB neye yeter.

dakamon

dakamon

Üye
Valla batarya beni bir korkuttu ama çeşit artsın. Artsın ki wp Li telefonlar arasında rekabet başlasın. Bu rekabette kazançlı biz çıkarız. Birde belki Nokia dan sıkılıp başka markalara modellere de yönelebiliriz. Bence htc nin m8 tipinde sony nin xperia z2 tipinde lg nin de g2 tipinde bir wp Li telefon çıkarması lazım :) çok güzel olurdu denemek için alırdım :):):)

Tost Makinası ile gönderildi.

habbuj

habbuj

Üye
Batarya gücü de yetersiz

beats

beats

Üye
Eeee hafıza kartı girişi yoksa ne yapacak millet, 8 GB neye yeter.

Görünüşe göre SD kart girişi var. (Asıl haber 30 Martta yayınlanmış teknoloji çağında da olsak Çinden buraya anca geliyor demekki. :))
5.9 mm kalınlık; 5mp ön 8mp Sony arka kamera ve Gorilla Glass var denmiş ilk haberde.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye

Görünüşe göre SD kart girişi var. (Asıl haber 30 Martta yayınlanmış teknoloji çağında da olsak Çinden buraya anca geliyor demekki. :))
5.9 mm kalınlık; 5mp ön 8mp Sony arka kamera ve Gorilla Glass var denmiş ilk haberde.
İlginç cihaz, buralara yolu düşmüyor böyle markaların zaten..

• Beğen
Tepkiler: beats

blackcemre

Üye
Haber için teşekkürler.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İlginç cihaz, buralara yolu düşmüyor böyle markaların zaten..
Bunlar küçük firmalar. Global çapta ne üretim yapacak kadar güçleri ne dağıtım ağları ne de servis destek anlaşmaları var. Fakat yıllık 100 milyonun üzerinde akıllı telefon satışı gerçekleşen Çin'de olmaları bile Windows Phone platformu için destek demektir.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2392690, OttomaN TigeR ve PureFood

fraps34

Üye
Şu telefonu , 2009 yılına ışınlayıp nokia mühendislerinin eline vereceksin adamların ağzı açık kalır. 5800 ile yanyana karşılaştırmasını yaparlar : ))
Çinliler 5 yıl sonra bizi tokatlıyor deyip belki kendilerine gelirler : ))

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Kemal abiye sonuna kadar hak veriyorum.Şayet bir hususda var ki Çin'de telefon sektörü karmaşık bir yapıya büründü.Çıkan markanın veya firmanın haddi hesabı yok.Bu bir tarafa Çin'de kendini kanıtlamış markaların Dünya genelinde tesiri minimum düzeyde.Globallığa açılmak için hala temel bir altyapıya ihtiyaç duyuyorlar.Çin'de sabit bir noktada kalmak ve piyasayı korumak.Bunu şu ana kadar Lenovo,Zte,Huawei,Xiaomi,Oppo ve Zopo başardı diyebiliriz.Ek olarak daha bir çok marka bulunmakta bunlara kıyasla diğerleri alt segment savaşı vermekte.Yani Neo'nun tek farkı alt segmen adına Wp8 platformu olacak.Android tarafında hiç şansları olacağını zannetmiyorum.Çin pazarı geniş olabilir ama yükselen marka olmak için imkanların olmadığı bir döneme şahitlik ediyoruz.Ve telefonda gördüğüm kadarıyla Lenovo K900'den izler taşıyor.Yani özetle Neo'nun tesir yapacağı nokta, Nokia'nın Lumia 520'de olduğu gibi (Şayet Wp8'in en çok satan telefonu) amiral modellere geçmeden önce platformu tanımak adına tercih edilecek olması.Çin olarak baz aldığımızda 520'ye nazaran çok daha farklı sonuçlar doğurması mümkün.Kullandığı özellikler itibariyle 520 değilde 820 ile kıyaslamak doğru olanıydı fakat Çin'de ki fiyat rekabetine göre bu telefonun yeri alt segment ve orta segmentin boşluğunda olacaktır.