abartma istersen işim gücüm yok art niyet arıyon hem art niyet olsa neden resimlerimi buraya koyayım delil teşkil eder![]()

sana inat o çekindiğim kızlarla gidecem nispet olsun diye fotolar ekleyecem altına not diye şöyle yazacamVesselάm;3255664' Alıntı:Benı Korucan Diyee Kesın Basımızaa Bı Iss Gelır Ben Korkuyorum Senle Gitmem![]()

bizim yapacak halimiz yok ya dışardan isteriz_є_®_¢_α_N_™;3255667' Alıntı:Tamam yer ayarla orada kalalım o zaman,keyfin nasıl isterse.Yalnız yemekleri kim yapacak![]()

bizim yapacak halimiz yok ya dışardan isteriz![]()

zor olacak çünkü yaz turistler ziyaretçiler olacak belki kışa ertelenebilir hazırlıklı ol_є_®_¢_α_N_™;3255686' Alıntı:Tamam yer ayarlamak pek kolay olmayacak gibi ama..Hadi bakalım![]()

zor olacak çünkü yaz turistler ziyaretçiler olacak belki kışa ertelenebilir hazırlıklı ol![]()
Gideceksek yazın gidelim.Gittiğimize değsin 
ben ne zaman otelde kalsam başıma bi iş geliyor ne yapalım yani illa ölene kadar deniyelimmi neyse bakarız olmadı otele gideriz_є_®_¢_α_N_™;3255700' Alıntı:Kışın Antalya'da ne işimiz var yahuGideceksek yazın gidelim.Gittiğimize değsin
![]()

ben ne zaman otelde kalsam başıma bi iş geliyor ne yapalım yani illa ölene kadar deniyelimmi neyse bakarız olmadı otele gideriz![]()

hadi ben kaçıyorum sonra görüşürüz kib aeo by_є_®_¢_α_N_™;3255713' Alıntı:Tamam ayarlarız bir şekilde![]()

sende yazın gel yahu.kışın bura yine sıcak farketmez ama senimi kıracağız nezaman istersen gelben ne zaman otelde kalsam başıma bi iş geliyor ne yapalım yani illa ölene kadar deniyelimmi neyse bakarız olmadı otele gideriz![]()

sen hele bir karşılama o zaman görüşürüzsende yazın gel yahu.kışın bura yine sıcak farketmez ama senimi kıracağız nezaman istersen gel
şaka maka bir yana şimdi gezdirecek adam lazım gps ten baksam belki birkaç yer bulabilirim ama yerlisi kadar anlamam 
o kadar gidip oralarda bişiler içiyorum ama bende ilk defa gördümbu ne güzel buluşmaymış böyle bakmamışım hiç.. ne güzel ağır abi seni tanımak. menengüç kahvesini süt ile içersen daha bir güzel oluyor.

gps aç el sallıyorum baksen hele bir karşılama o zaman görüşürüzşaka maka bir yana şimdi gezdirecek adam lazım gps ten baksam belki birkaç yer bulabilirim ama yerlisi kadar anlamam
--------------- Ekleme ---------------
o kadar gidip oralarda bişiler içiyorum ama bende ilk defa gördüm![]()

5 sene önce neredeydingps aç el sallıyorum bak

geldim işte5 önce neredeydin![]()

geldinmiantalyayı görür gibiyim
![]()

isteseydin görürdünCepten anca o kadar lnsanlar gözükmüyor![]()