Gerçekleştirilen Buluşmalar süper bir buluşma... maxicep şanlıurfa zaza ve kol@j

Sponsorlu Bağlantılar

Sidretül Münteha

Üye
Benı Korucan Diyee Kesın Basımızaa Bı Iss Gelır Ben Korkuyorum Senle Gitmem :ehe

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye

abartma istersen işim gücüm yok art niyet arıyon hem art niyet olsa neden resimlerimi buraya koyayım delil teşkil eder:naughty::ehe

Tamam yer ayarla orada kalalım o zaman,keyfin nasıl isterse.Yalnız yemekleri kim yapacak :ehe

zaza

zaza

Üye
Vesselάm;3255664' Alıntı:
Benı Korucan Diyee Kesın Basımızaa Bı Iss Gelır Ben Korkuyorum Senle Gitmem :ehe
sana inat o çekindiğim kızlarla gidecem nispet olsun diye fotolar ekleyecem altına not diye şöyle yazacam

"isteyince gidilip hiçbişey olmadan tabi ALLAH istemedikçe hiçbişey olmadan buluşma yapılıyormuş:d:

--------------- Ekleme ---------------

_є_®_¢_α_N_™;3255667' Alıntı:
Tamam yer ayarla orada kalalım o zaman,keyfin nasıl isterse.Yalnız yemekleri kim yapacak :ehe
bizim yapacak halimiz yok ya dışardan isteriz :oke:

zaza

zaza

Üye
_є_®_¢_α_N_™;3255686' Alıntı:
Tamam yer ayarlamak pek kolay olmayacak gibi ama..Hadi bakalım :)
zor olacak çünkü yaz turistler ziyaretçiler olacak belki kışa ertelenebilir hazırlıklı ol:ehe

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
zor olacak çünkü yaz turistler ziyaretçiler olacak belki kışa ertelenebilir hazırlıklı ol:ehe

Kışın Antalya'da ne işimiz var yahu :ehe Gideceksek yazın gidelim.Gittiğimize değsin :naughty:

zaza

zaza

Üye
_є_®_¢_α_N_™;3255700' Alıntı:
Kışın Antalya'da ne işimiz var yahu :ehe Gideceksek yazın gidelim.Gittiğimize değsin :naughty:
ben ne zaman otelde kalsam başıma bi iş geliyor ne yapalım yani illa ölene kadar deniyelimmi neyse bakarız olmadı otele gideriz:d:

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
zaza

zaza

Üye
_є_®_¢_α_N_™;3255713' Alıntı:
Tamam ayarlarız bir şekilde :D
hadi ben kaçıyorum sonra görüşürüz kib aeo by:bye2:

buketcik

buketcik

Üye
ben ne zaman otelde kalsam başıma bi iş geliyor ne yapalım yani illa ölene kadar deniyelimmi neyse bakarız olmadı otele gideriz:d:
sende yazın gel yahu.kışın bura yine sıcak farketmez ama senimi kıracağız nezaman istersen gel:aha:

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
bu ne güzel buluşmaymış böyle bakmamışım hiç.. ne güzel ağır abi seni tanımak. menengüç kahvesini süt ile içersen daha bir güzel oluyor.

zaza

zaza

Üye
sende yazın gel yahu.kışın bura yine sıcak farketmez ama senimi kıracağız nezaman istersen gel
sen hele bir karşılama o zaman görüşürüz :d: şaka maka bir yana şimdi gezdirecek adam lazım gps ten baksam belki birkaç yer bulabilirim ama yerlisi kadar anlamam :D

bu ne güzel buluşmaymış böyle bakmamışım hiç.. ne güzel ağır abi seni tanımak. menengüç kahvesini süt ile içersen daha bir güzel oluyor.
o kadar gidip oralarda bişiler içiyorum ama bende ilk defa gördüm :d:

buketcik

buketcik

Üye
sen hele bir karşılama o zaman görüşürüz :d: şaka maka bir yana şimdi gezdirecek adam lazım gps ten baksam belki birkaç yer bulabilirim ama yerlisi kadar anlamam :D

o kadar gidip oralarda bişiler içiyorum ama bende ilk defa gördüm :d:
gps aç el sallıyorum bak:aha:

zaza

zaza

Üye
geldinmi :D antalyayı görür gibiyim :ehe

zaza

zaza

Üye
Cepten anca o kadar lnsanlar gözükmüyor :ehe

zaza