kol@j
Üye
süper bir buluşma... maxicep şanlıurfa zaza ve kol@j
merhabalar maxicepliler ben ağır abiniz mustafa,
nereden, ne zaman, nasıl çıkacağı belli olmayan kol@j (mustafa) şanlı urfa da zaza (isa) ya konuk oldu
kol@j olarak ben resmimi ilk defa yayınlıyorum.. gördüğünüz gibi baya ağır abiyim... 90 kg üzeri yani
insanların yoğun olarak ilgi gösterdiği balıklı göl
bunlar ise meşhur balıklar.
bir de hatıra fotoğrafı çektirenler oldukça romantik ortam oluşturuyordu..
adını bile ilk defa duyduğum "menengüç" kahvesini burada tattım.. capuchino'ya bin basar vallahi.. damak zevkinden yoksun bir adam olarak çok beğendim... bu kadar güzel gelen bir içecek artık... hepinize tavsiye ediyorum
ayrıca yoğun işlerin arasında beni ağırladığın için çok teşekkür ederim, isa...
nereden, ne zaman, nasıl çıkacağı belli olmayan kol@j (mustafa) şanlı urfa da zaza (isa) ya konuk oldu
kol@j olarak ben resmimi ilk defa yayınlıyorum.. gördüğünüz gibi baya ağır abiyim... 90 kg üzeri yani
insanların yoğun olarak ilgi gösterdiği balıklı göl
bunlar ise meşhur balıklar.
bir de hatıra fotoğrafı çektirenler oldukça romantik ortam oluşturuyordu..
adını bile ilk defa duyduğum "menengüç" kahvesini burada tattım.. capuchino'ya bin basar vallahi.. damak zevkinden yoksun bir adam olarak çok beğendim... bu kadar güzel gelen bir içecek artık... hepinize tavsiye ediyorum
ayrıca yoğun işlerin arasında beni ağırladığın için çok teşekkür ederim, isa...

Resme Bakamadım Valla..

misafirlerlmiz var diye şuan yorumlarınızı cevaplayamıyorum badıllı inşaat misafirleri 8 karaköprü inşaat misafirleri 4 tane 2 patron bir ben bir eleman ve genişletme çalışmaları olduğu için 3 işçi lle ayrı ayrı ilgilenmeye çalışıyorum