Keşke benide götürseydiniz
vay beee abim kadarGüreş tutsaydık belim kırılmıştı![]()

yav gel ben seni nerelerde ağırlarımAklımda öyle bişey varda yoğunum engel oluyor hem ben otel sevmim orada bir abim var onun yanına gidecem![]()

yok arkadaş ben almiyimyav gel ben seni nerelerde ağırlarım![]()

bende anlamadım hiçte korkulacak bir adam değilsin millet niye bu kadar çekindi kibu zamana kadar fotoğrafımı bu yüzden yayınlamadım...
amma korkuttum sizi haaa.![]()

O Çekindiğim Kızlarla Derkensana inat o çekindiğim kızlarla gidecem nispet olsun diye fotolar ekleyecem altına not diye şöyle yazacam
"isteyince gidilip hiçbişey olmadan tabi ALLAH istemedikçe hiçbişey olmadan buluşma yapılıyormuş![]()

çekindiğim kızlar çünkü ben kardeşim gibi davranıyorum onlara onlar bu durumu fazlasıyla abartıyor hani ne kadar kardeşim desemde acaba ailesi samimiyetimden eminmi biraz deli dolular hele bir tane var 14 yaşında dünya sanki onun sanırsın yarısının ailesini tanıyorum görüşüyorum ama illa insanın kafasında bir soru işareti ? muhakkak oluşurVesselάm;3257637' Alıntı:O Çekindiğim Kızlarla Derken
Neden Bana İnat, Neden Bana Nisbet
Kimle Gidiyosan Git Eğlen Takıl Onlarla Beraber İken Başınıza Bi İş Gelmez..
Ben Varken Gelir Genelde Hep Öle Olur Sorunlular Benı Bulur Değişik Olaylar Benı Çekiyorda
Ondan Yanıı Hiç Normal Hayatım Yok Hep Anormal![]()

çekindiğim kızlar çünkü ben kardeşim gibi davranıyorum onlara onlar bu durumu fazlasıyla abartıyor hani ne kadar kardeşim desemde acaba ailesi samimiyetimden eminmi biraz deli dolular hele bir tane var 14 yaşında dünya sanki onun sanırsın yarısının ailesini tanıyorum görüşüyorum ama illa insanın kafasında bir soru işareti ? muhakkak oluşur
sana nispet demem lafın gelişinden oluşmuştur
sen çok olumsuz düşünüyorsun gerçi benimde otele gidesim yok sürekli olay çıkar diye aslında aynı düşünce ama benim durumlar farklı![]()

Beni Tanıyan Bilir
Yan Yana Gelırsek Tek Senle Değil Herkes İçin Diyorum Kesınn Basımıza O An Bişey Gelir Bi Olay Olurr Muhakkak İllakiiii 
sormadım ama öyle olsa gerekVesselάm;3257663' Alıntı:Sen Kardeş Gibi Davranıyosun Onlar Sevgili Öylemi
Ben Çok Olumsuz DüşünmüyorumBeni Tanıyan Bilir
Yan Yana Gelırsek Tek Senle Değil Herkes İçin Diyorum Kesınn Basımıza O An Bişey Gelir Bi Olay Olurr Muhakkak İllakiiii
![]()

kurşunlara karşı siper ederim gövdemi
Canım çekti sırf gıcıklık olsun die yapıyom haDiaBLoS™;3250742' Alıntı:Izgara da pişirip , üzerine pul biber atıp + limon + salata + kola ile birlikte gayet güzel gidiyor... : )

o balıklar bizim balıkların önünde diz çöker ağlarCanım çekti sırf gıcıklık olsun die yapıyom ha
ha bide bende balık besliyodum capon balığı ve China balığı![]()

bırak denesinlergölün balıklarından yiyenlerin iflah olduğu görülmemiş..