Gerçekleştirilen Buluşmalar süper bir buluşma... maxicep şanlıurfa zaza ve kol@j

Sponsorlu Bağlantılar

63 mustafa

63 mustafa

Üye
Keşke benide götürseydiniz

zaza

zaza

Üye
Ne yapalım zaman kısaydı :)

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Keşke benide götürseydiniz

sadece zaman değil .. de ben çok plansız yaşıyorum...

daha doğrusu planlarımı pek bir programa dökmüyorum..

sıkı durun maxicep üyeleri

her an her yerde sizi yanıma çağırabilirim...

Necmati

Necmati

Üye
oooooo süper ..
Resimler için ayrıca Teşekkürlerr...

Mustafa abi acaba Zaza'nın yüzüne bakıp avatar değerlendirmesi yaptımı :ehe

zaza

zaza

Üye
Bi bakışta hayat hikayemi bile çıkartır. :ehe adam king ya 90 kilo civarı 2 katım resmen :ehe

Necmati

Necmati

Üye
eli değmişken iki sevseydi seni :naughty:

zaza

zaza

Üye
Güreş tutsaydık belim kırılmıştı :ehe

zaza

zaza

Üye
Aklımda öyle bişey varda yoğunum engel oluyor hem ben otel sevmim orada bir abim var onun yanına gidecem :ehe

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
bu zamana kadar fotoğrafımı bu yüzden yayınlamadım...
amma korkuttum sizi haaa. :ehe

Sidretül Münteha

Üye
sana inat o çekindiğim kızlarla gidecem nispet olsun diye fotolar ekleyecem altına not diye şöyle yazacam

"isteyince gidilip hiçbişey olmadan tabi ALLAH istemedikçe hiçbişey olmadan buluşma yapılıyormuş:d:
O Çekindiğim Kızlarla Derken :hmmm
Neden Bana İnat, Neden Bana Nisbet :hmmm

Kimle Gidiyosan Git Eğlen Takıl Onlarla Beraber İken Başınıza Bi İş Gelmez.. :D
Ben Varken Gelir Genelde Hep Öle Olur Sorunlular Benı Bulur Değişik Olaylar Benı Çekiyorda :s

Ondan Yanıı Hiç Normal Hayatım Yok Hep Anormal :ehe

zaza

zaza

Üye
Vesselάm;3257637' Alıntı:
O Çekindiğim Kızlarla Derken :hmmm
Neden Bana İnat, Neden Bana Nisbet :hmmm

Kimle Gidiyosan Git Eğlen Takıl Onlarla Beraber İken Başınıza Bi İş Gelmez.. :D
Ben Varken Gelir Genelde Hep Öle Olur Sorunlular Benı Bulur Değişik Olaylar Benı Çekiyorda :s

Ondan Yanıı Hiç Normal Hayatım Yok Hep Anormal :ehe
çekindiğim kızlar çünkü ben kardeşim gibi davranıyorum onlara onlar bu durumu fazlasıyla abartıyor hani ne kadar kardeşim desemde acaba ailesi samimiyetimden eminmi biraz deli dolular hele bir tane var 14 yaşında dünya sanki onun sanırsın yarısının ailesini tanıyorum görüşüyorum ama illa insanın kafasında bir soru işareti ? muhakkak oluşur :islik

sana nispet demem lafın gelişinden oluşmuştur:ehe

sen çok olumsuz düşünüyorsun gerçi benimde otele gidesim yok sürekli olay çıkar diye aslında aynı düşünce ama benim durumlar farklı:naughty:

Sidretül Münteha

Üye
çekindiğim kızlar çünkü ben kardeşim gibi davranıyorum onlara onlar bu durumu fazlasıyla abartıyor hani ne kadar kardeşim desemde acaba ailesi samimiyetimden eminmi biraz deli dolular hele bir tane var 14 yaşında dünya sanki onun sanırsın yarısının ailesini tanıyorum görüşüyorum ama illa insanın kafasında bir soru işareti ? muhakkak oluşur :islik

sana nispet demem lafın gelişinden oluşmuştur:ehe

sen çok olumsuz düşünüyorsun gerçi benimde otele gidesim yok sürekli olay çıkar diye aslında aynı düşünce ama benim durumlar farklı:naughty:

Sen Kardeş Gibi Davranıyosun Onlar Sevgili Öylemi :d:

Ben Çok Olumsuz Düşünmüyorum :D Beni Tanıyan Bilir :D Yan Yana Gelırsek Tek Senle Değil Herkes İçin Diyorum Kesınn Basımıza O An Bişey Gelir Bi Olay Olurr Muhakkak İllakiiii :aha:

zaza

zaza

Üye
Vesselάm;3257663' Alıntı:
Sen Kardeş Gibi Davranıyosun Onlar Sevgili Öylemi :d:

Ben Çok Olumsuz Düşünmüyorum :D Beni Tanıyan Bilir :D Yan Yana Gelırsek Tek Senle Değil Herkes İçin Diyorum Kesınn Basımıza O An Bişey Gelir Bi Olay Olurr Muhakkak İllakiiii :aha:
sormadım ama öyle olsa gerek:ehe

sen bana güven gerisini merak etme:naughty: kurşunlara karşı siper ederim gövdemi:ehe

.BlueTR

.BlueTR

Üye
DiaBLoS™;3250742' Alıntı:
Izgara da pişirip , üzerine pul biber atıp + limon + salata + kola ile birlikte gayet güzel gidiyor... : )
Canım çekti sırf gıcıklık olsun die yapıyom ha:naughty:
ha bide bende balık besliyodum capon balığı ve China balığı:ehe:naughty:

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
gölün balıklarından yiyenlerin iflah olduğu görülmemiş..