Haber Subway Surfers Mağazaya Geldi.

Sponsorlu Bağlantılar

SheFy

SheFy

Üye
niye bu kadar hastalar bu oyuna anlamıyorum. bence minion rush bundan bin kat daha iyi. Amaç yok koştur babam koştur.

• Beğen
Tepkiler: win8l

Akhtoher

Akhtoher

Üye
niye bu kadar hastalar bu oyuna anlamıyorum. bence minion rush bundan bin kat daha iyi. Amaç yok koştur babam koştur.
Görsellik bir kere çok farklı minion rush'a göre. Subway çok daha profesyonel hazırlanmış.

Texedo

Texedo

Üye
Niye bu kadar mb'ı düşük oyunlarda 1 gb ram kısıtlaması var , Bekliyoruz oyunu ne zamandır şimdi birde 512 mb içinmi bekliyecez

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Suan oynuyorum , çok kaliteli , minion rushta daha fazla harita seçeneği var , buna da gelse süper olur.
Galaxy S3te bile bu kadar akıcı oynamamıştım :)

Heimdalll

Heimdalll

Üye
:bottom:3-4 aya anca optimize ederler

Bay H

Bay H

Üye
minion rush yapısal anlamda daha güçlü ve bir kaç sahne dışında frame düşmesi yaşanmazken bu oyun başladığı andan itibaren düşük framede ilerliyor. Eleman hızlandığında temple run da ki gibi büyük ihtimalle kontrol sorunu yaşanacaktır.

MaxipmaN

Üye
bu saçmalıklar yüzünden wpden soğudum

zırtvırt

zırtvırt

Üye
820'de akıyor namızzız.
-Angry Gran Run
-Minion Rush
-Rail Rush

bu oyunlar aslında subwayın yokluğunu aratmıyordu ama iyi oldu.

• Beğen
Tepkiler: win8l
SheFy

SheFy

Üye
microsoft hem satmak istiyor hem istemiyor nasıl bir işse artık
Az daha sabır güncelleme çıksın. serbest kalan ram mikatarı artacak, 512mb ram sorunu ortadan kalkar. wp li tel en az 2.5 yıl rahat götürür. ama bi android tel için bunları söyleyemezsin.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
osmanmert99

osmanmert99

Üye
Abi ben iOSa geçecek bu gidişle, S3 minide bile daha akıcı görsellik çok düşük androiddekine göre. Optimizasyon sorunu var özellikle minion rushta.

MaxipmaN

Üye
Az daha sabır güncelleme çıksın. serbest kalan ram mikatarı artacak, 512mb ram sorunu ortadan kalkar. wp li tel en az 2.5 yıl rahat götürür. ama bi android tel için bunları söyleyemezsin.
android almam zaten

evarietyw

evarietyw

Üye
lanet olsun böyle işletim sisteminede aldığım gunede. Böyle saçma birşey olabilirmi ya. Soğudum artık. Dünyanın en iyi işletim sistemi haline gelse de artık kullanmicam.

MaxipmaN

Üye
Abi ben iOSa geçecek bu gidişle, S3 minide bile daha akıcı görsellik çok düşük androiddekine göre. Optimizasyon sorunu var özellikle minion rushta.
oyunun görüntü kalitesi mi düşük biri daha 920de yakınıyordu da

enterneoll

enterneoll

Üye
yarın okulda arkadaşıma yükletiyimde bakiyim wp'de nasıl olmuş :D biraz geç oldu ama sonunda geldi sizede androidde veya ios'de artık bu oyunu oynayan pek kalmadı

tgoksen1

Üye
bizede gelır ya 1 2 gune veya haftaya...

evarietyw

evarietyw

Üye
aynı muhabbeti temple run geldiği gün hatırlıyorum. Bi hafta içinde gelecek demişlerdi ama 4 ay sonra optimize edildi. Buda aynısı olacak eminim..

• Beğen
Tepkiler: skynet, Heimdalll ve tgoksen1