Subway surfers i symbian için yapacağım fakat görüşlerinize ihtiyacım var...

Sponsorlu Bağlantılar

maxi cebimde

Üye
ya nasil olursa olsun ama olsun.

jdmsaint

jdmsaint

Üye
yaparsan iyi olur ama kötü olcaksa hiç uğraşma

dmatias

Üye
yapmaya hiç gerek yok kimse oynamaz hugoyu tuşlu telefonda oynamak gibi 4 e bas 6 ya bas vs 7 yaşında çocuk muyuz biz

umitgul18

umitgul18

Üye
yapmaya hiç gerek yok kimse oynamaz hugoyu tuşlu telefonda oynamak gibi 4 e bas 6 ya bas vs 7 yaşında çocuk muyuz biz

Subway surfer çocuklar için bir oyun değil. Bu oyunu 4'e 6'ya basarak oynamacağız. Burada size yardım etmek isteyenler var biraz saygılı olsak çok iyi olur.

dmatias

Üye

Subway surfer çocuklar için bir oyun değil. Bu oyunu 4'e 6'ya basarak oynamacağız. Burada size yardım etmek isteyenler var biraz saygılı olsak çok iyi olur.
oyunun orginalini biliyorum bi çok kez oynadım o yzden kısıtlanan halini asla güzel olmıycaktır boşa uğraşmış olur

baronet1905

baronet1905

Üye
benzemezmi hiç kaydırmaları ayarlıyamazmısın ya

- - - Eklendi - - -

symbian nokia c6-01 kullanıyorum the adventures of tintin oyununu symbiana göre buldum fakat acılırken donuyor telefonda arıza vb yok sen bi el atsan bu uygulamaya Kayahan?

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
Onlara el atamam kardeşim maalesef ayrıca bunu maxicep için yapıyorum başka bir şey için değil biraz saygınız olsun!

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Şunun seviyesine inmeyin lütfen. Şikayet edin alsın cezayı otursun.

• Beğen
Tepkiler: ka_za
ka_za

ka_za

Üye
Admin izin verirsen konuya bi açıklık getirim (uygunsuz bulursan silersin) arkadaş daha once bu forumdan symbiana uygulama falan yazıyormuş gelistirici(symbianda öyle mi deniliyor anlamıyorum pek) heralde. Sonra süresiz ban yemiş. Ne amaçla burada yada kayahanla bi sorunu falan mı var o konuda bir bilgim yok.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
kardeşim o mesajı bana da atar mısın lütfen?

umitgul18

umitgul18

Üye
Hee bu kim biliyor musunuz kayahanın 145 adet hd oyun konusunu çalmış maxilevel diye bir sitede bu adamın symbiandan anladığı yok hepsi çalıntı google da 145 adet hd maxilevel diye araştır görürsünüz.

- - - Eklendi - - -

eski adı symbianhacker imiş

- - - Eklendi - - -

eski adı symbianhacker imiş

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Anladım.

MaxWheel

MaxWheel

Üye
oynu yapabilmen için c++ dan anlaman gerekiyor qt ve pyton bu oyun için biraz yetersiz kalır cardbide ile yazmak daha makul bildigim kadarıyla vb.net crossfire eklentisi ile de yazabilirsin

- - - Eklendi - - -

pardon kardes onceki yorumları simdi okudum sen swf olarak yapucaksın olsun ben seni destekliyorum

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
Carbonara grow

umitgul18

umitgul18

Üye
Kayahan çalışmalara başladın mı ? Başladıysan ne zamana yetiştirebilirsin ? :)

Üst Alt