Çay içerdim :çay:
zaza Üye Necmati' Alıntı: bende diğer ofise gider o kızı keserdim Genişletmek için tıkla ... sapıksınız siz herşey beklenir sevgilin yok mu
Necmati' Alıntı: bende diğer ofise gider o kızı keserdim Genişletmek için tıkla ... sapıksınız siz herşey beklenir sevgilin yok mu
Necmati Üye zaza' Alıntı: sapıksınız siz herşey beklenir sevgilin yok mu Genişletmek için tıkla ... yok lan gel beraber takılalım
zaza' Alıntı: sapıksınız siz herşey beklenir sevgilin yok mu Genişletmek için tıkla ... yok lan gel beraber takılalım
zaza Üye takılırız ama sen kızlara takılırsın ben pek uğraşmıyorum öyle işlerle son günlerde uğraştım oda sevgilim içind
takılırız ama sen kızlara takılırsın ben pek uğraşmıyorum öyle işlerle son günlerde uğraştım oda sevgilim içind
Necmati Üye zaza' Alıntı: takılırız ama sen kızlara takılırsın ben pek uğraşmıyorum öyle işlerle son günlerde uğraştım oda sevgilim içind Genişletmek için tıkla ... ben belki kız sevmiiim
zaza' Alıntı: takılırız ama sen kızlara takılırsın ben pek uğraşmıyorum öyle işlerle son günlerde uğraştım oda sevgilim içind Genişletmek için tıkla ... ben belki kız sevmiiim
zaza Üye Necmati' Alıntı: ben belki kız sevmiiim Genişletmek için tıkla ... kız sevmisin ama takilisin
Necmati Üye zaza' Alıntı: kız sevmisin ama takilisin Genişletmek için tıkla ... yok ben direk takılırım