Necmati Üye minoo' Alıntı: Yok kuzum ya neden sinirleneyim o sadece cuma akşamları geçerli sorun yok Genişletmek için tıkla ... he tamam o zaman Dafny' Alıntı: Necmi dün yardıma gelseydin keşke ya Genişletmek için tıkla ... ne yaptınız kız
minoo' Alıntı: Yok kuzum ya neden sinirleneyim o sadece cuma akşamları geçerli sorun yok Genişletmek için tıkla ... he tamam o zaman Dafny' Alıntı: Necmi dün yardıma gelseydin keşke ya Genişletmek için tıkla ... ne yaptınız kız
Dafny Üye zaza' Alıntı: Acıktım ya bana yemek yapsanıza Genişletmek için tıkla ... Gel beraber yapalım ben de açım . Anneme yardım ediyor olurdum.
zaza' Alıntı: Acıktım ya bana yemek yapsanıza Genişletmek için tıkla ... Gel beraber yapalım ben de açım . Anneme yardım ediyor olurdum.
Anıl Umut Emekli Yönetici MKE ankara-Bjk maçını seyrediyor olursum ama interneti tercih ettim.Hiç tadı yok maçın.
Necmati Üye Anıl Umut' Alıntı: MKE ankara-Bjk maçını seyrediyor olursum ama interneti tercih ettim.Hiç tadı yok maçın. Genişletmek için tıkla ... bende seyrederken sıklıdım sanki halı saha maçı..
Anıl Umut' Alıntı: MKE ankara-Bjk maçını seyrediyor olursum ama interneti tercih ettim.Hiç tadı yok maçın. Genişletmek için tıkla ... bende seyrederken sıklıdım sanki halı saha maçı..