Necmati Üye Dafny' Alıntı: Beklediğim cevap. Müge Anlı izlerdim Genişletmek için tıkla ... cevap benden gelirse dimi ama Yemek yapardım..
Dafny' Alıntı: Beklediğim cevap. Müge Anlı izlerdim Genişletmek için tıkla ... cevap benden gelirse dimi ama Yemek yapardım..
Necmati Üye Dafny' Alıntı: Özenti gençlik Genişletmek için tıkla ... hadi beee ben hep yaparım demedimmi sana Baklava açardım.
Dafny' Alıntı: Özenti gençlik Genişletmek için tıkla ... hadi beee ben hep yaparım demedimmi sana Baklava açardım.
buketcik Üye Necmati' Alıntı: hadi beee ben hep yaparım demedimmi sana Baklava açardım. Genişletmek için tıkla ... lütfen aynı konuya birden fazla yorum yapmayınız.
Necmati' Alıntı: hadi beee ben hep yaparım demedimmi sana Baklava açardım. Genişletmek için tıkla ... lütfen aynı konuya birden fazla yorum yapmayınız.
Necmati Üye bugrayener' Alıntı: lütfen aynı konuya birden fazla yorum yapmayınız. Genişletmek için tıkla ... Benle uğraşmasan diyorum ! burası oyun bölgesi kime ne öğretiyorsun...
bugrayener' Alıntı: lütfen aynı konuya birden fazla yorum yapmayınız. Genişletmek için tıkla ... Benle uğraşmasan diyorum ! burası oyun bölgesi kime ne öğretiyorsun...
Dafny Üye Necmati' Alıntı: hadi beee ben hep yaparım demedimmi sana Baklava açardım. Genişletmek için tıkla ... Necmati' Alıntı: Börek yapardım Genişletmek için tıkla ... Necmi'ye yardıma giderdim.
Necmati' Alıntı: hadi beee ben hep yaparım demedimmi sana Baklava açardım. Genişletmek için tıkla ... Necmati' Alıntı: Börek yapardım Genişletmek için tıkla ... Necmi'ye yardıma giderdim.
Necmati Üye minoo' Alıntı: Necmi için doktoru arardım Genişletmek için tıkla ... haha çok komik sen sinirlisin belli bana..
minoo' Alıntı: Necmi için doktoru arardım Genişletmek için tıkla ... haha çok komik sen sinirlisin belli bana..