oviye yönlendırıyo ordan /download olarak indirdiğimde hata verıyoKarbon serisi sitede mevcut zaten arama yaptinmi?
malesef bunlar degıl :/Konu linkini ekle bakalim.
Birde su konu var ama daeva degil sanirim
Carbon Premium Series by Syarmwawa - MaxiCep
Senin dedigin konu linki nerde?malesef bunlar degıl :/
ben daeva112ninkileride senden istemedim mi yahubiri benimi andıarkadaşın istediği temalar şimdi baktım forumda yok ama belki bi ayar çekeriz
artı senin istediğin syarmwawa bahadır ın verdiği link. daeva112 deil yani
![]()

Forumda bu temalar vardı ya silinmiştir belki konu hatırlıyorum çünkü belki Tuğ da paylaşmış olabilirdibuldumbilmem forumda arama yaptım çıkmadı demek istemeyi unutmuşun
![]()

konu açarken benzer olarak çıktı ama aramadan çıkmamıştı
neyse buyur kardeşim burda 
ama bulmam uzun sürmemişti 2 dk ka hızlımıyım 
helal kardesım allah razı olsunnpaylaşmışım ya ama sen istememişinkonu açarken benzer olarak çıktı ama aramadan çıkmamıştı
neyse buyur kardeşim burda
NCarbon Premium Series by Daeva112 (Seri Tamamlandı) - MaxiCepboşuna aramışımama bulmam uzun sürmemişti 2 dk ka hızlımıyım
![]()

bende yeni konu açtım bulamayıncahelal kardesım allah razı olsunn
hepinize teşekkürler![]()

çok hızlısın isa abibende yeni konu açtım bulamayınca![]()

Ben dedim ya var diye ama aramada bende bulamadımbende yeni konu açtım bulamayınca![]()

rica ederim kardeşim güle güle kullanhelal kardesım allah razı olsunn
hepinize teşekkürler![]()
bende bida buldum tam konu açacaktım benzer olarak çıktıbende yeni konu açtım bulamayınca![]()
arama yapınca çıkmıyo ama konu açarken çıkıyo teşekkülerBen dedim ya var diye ama aramada bende bulamadım
@najanaja danda bişey kacmiyor![]()

o konunun özelliği ne acabarica ederim kardeşim güle güle kullan
bende bida buldum tam konu açacaktım benzer olarak çıktı
arama yapınca çıkmıyo ama konu açarken çıkıyo teşekküler![]()

rica ederim kardeşim güle güle kullan
bende bida buldum tam konu açacaktım benzer olarak çıktı
arama yapınca çıkmıyo ama konu açarken çıkıyo teşekküler![]()

valla bende anlamadım şimdi bida arama yaptım ncarbon by daeva112 diye sadece bu senin açtığın konu çıkıyoo konunun özelliği ne acaba![]()
konuyu baya gizli açmışım hiçbi arama yöntemiyle kendini göstermiyo
önceden forumda üst tarafta google arama çubuğu vardı o daha sağlam buluyodu herşeyi forumdaki ama bu normal aramayla biçok şey çıkmıyoBende o sekilde yaptim ama basligi tam girmeyince benzerde çıkmadı.
Birsey degil![]()
google aramayı da kaldırmışlar heralde