koxpstop33
Üye
5800 bir kaç soru - sorun
5800 konularından bıkmış
1- ben internetten video indirip telefonumda izliyorum , fakat telefon flv dosyalarını açmadıgı için bende format factory
2- Hacki acıklamışsınız ama kimse dememiş ki "hackten sonra bilgilerin gider - gitmez " gibi , sertifika almayı denedim almadı (2 gündür bekliyorum ) bende telefonumu hacklemeye karar verdim fakat , hack yaptıktan sonra telefona yüklü ayarlaroyunlar vs şeyler aynı şekilde kalıyor mu yoksa hard format atmış gibi mi oluyor ?
3- ovi store dan bişe indiridiğim zaman (indirdigim şey ne olursa olsun oyun program vs )internete bağlanmak istiyor , bu sorun tek bende mi
sorunlarım bunlar . yardımlarınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ğunuzu fark etmiş durumdayım fakat ben sitede arastırma yaptıgım halde sonuc nafile . sorunlarım kısaca şunlardır 1- ben internetten video indirip telefonumda izliyorum , fakat telefon flv dosyalarını açmadıgı için bende format factory
mp4 e çeviriyorum buraya kadar sorun yok evet fakat 10 mb lık 3 tane videoyu 48 dk da mp4 e çevirince sinirlerim bozuldu ! . sorum şu , mp4 kalitesinde başka formatlara çevirebilecegim telefonumun oynayabilecegi video formatları varmı ? veya mp4 ayarlarını nasıl yapmalıyım ? . 2- Hacki acıklamışsınız ama kimse dememiş ki "hackten sonra bilgilerin gider - gitmez " gibi , sertifika almayı denedim almadı (2 gündür bekliyorum ) bende telefonumu hacklemeye karar verdim fakat , hack yaptıktan sonra telefona yüklü ayarlaroyunlar vs şeyler aynı şekilde kalıyor mu yoksa hard format atmış gibi mi oluyor ?
3- ovi store dan bişe indiridiğim zaman (indirdigim şey ne olursa olsun oyun program vs )internete bağlanmak istiyor , bu sorun tek bende mi
yoksa ovistore'a özel mi ? 2 günde 50 mb internetim gitti sorunlarım bunlar . yardımlarınız
şimdiden teşekkür ederim 
)yardımcı olabilirmisiniz ?