5800 bir kaç soru - sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

koxpstop33

Üye
    Konu Sahibi
5800 bir kaç soru - sorun
5800 konularından bıkmış ğunuzu fark etmiş durumdayım fakat ben sitede arastırma yaptıgım halde sonuc nafile . sorunlarım kısaca şunlardır

1- ben internetten video indirip telefonumda izliyorum , fakat telefon flv dosyalarını açmadıgı için bende format factory mp4 e çeviriyorum buraya kadar sorun yok evet fakat 10 mb lık 3 tane videoyu 48 dk da mp4 e çevirince sinirlerim bozuldu ! . sorum şu , mp4 kalitesinde başka formatlara çevirebilecegim telefonumun oynayabilecegi video formatları varmı ? veya mp4 ayarlarını nasıl yapmalıyım ? .

2- Hacki acıklamışsınız ama kimse dememiş ki "hackten sonra bilgilerin gider - gitmez " gibi , sertifika almayı denedim almadı (2 gündür bekliyorum ) bende telefonumu hacklemeye karar verdim fakat , hack yaptıktan sonra telefona yüklü ayarlaroyunlar vs şeyler aynı şekilde kalıyor mu yoksa hard format atmış gibi mi oluyor ?

3- ovi store dan bişe indiridiğim zaman (indirdigim şey ne olursa olsun oyun program vs )internete bağlanmak istiyor , bu sorun tek bende mi yoksa ovistore'a özel mi ? 2 günde 50 mb internetim gitti

sorunlarım bunlar . yardımlarınız şimdiden teşekkür ederim :)

HakaN-06

HakaN-06

Üye
1- Nokia pc suite ilede videolarını en iyi kalitede çevirebilirsin öneririm

2- Hack sadece sistem dosyalarına erişimi sağlar birde imzasız uygulamaları yükleyebilirsin.

3- Herkeste aynı şey oluyor, internete bağlanmasının nedeni yapımcıların reklamları :)

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Hacklemeyle yüklü uygulamaların gitmez..
Fakat hack i iptal için soft format atman gerekir... O zaman yüklü uygulamaların gider.

koxpstop33

Üye
    Konu Sahibi
yani hacklersem yükledigim programlar ayarlar vs kalack oyle mi ?

- - - Eklendi - - -

hackten sonra format atacagımı zannetmiyorum , bilgiler için teşekkür ederim :)

koxpstop33

Üye
    Konu Sahibi
v60.0.003 için hack konusunu bulamadım (yada beceriksizim :D )yardımcı olabilirmisiniz ?

- - - Eklendi - - -

buldum :) iyi forumlar

ecel54

ecel54

Üye
v60.0.003 için hack konusunu bulamadım (yada beceriksizim :D )yardımcı olabilirmisiniz ?

- - - Eklendi - - -

buldum :) iyi forumlar

özel mesaj atmışsın ama mesaj kutun dolu olduğu için cevaplıyamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt