Şu lanet telefon !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnternette fazla gezersen tabiki de 12 saat gider.HD oyun oynarsan 2 saat içinde bitebilir bile.

şarj dibini görmeden .. şarj etme... bitsin öyle tak.. plansız kullanma..

umur ada

Üye
whatsapp kapat ve farkı gör diyorum başka bişey demiyorum (yanlız program yardımı ile kapatacaksin seçenekler-çıkış ile değil.çünkü o şekilde hala altta çalışır vaziyette kalıyor)

Telefonun kapasitesi bu dostum sen bu telefonları 3310 segmentindeki telefonlarla kıyaslama şimdi bi sürğ uygulama var özellik var bilmem ne var e bunları çalıştırmak içinde gücü bataryadan alıyor 3310'a c6–01 bataryası yak 1050 mah 1 ay gider ama dediğim gibi telefon böyle o kadar internet kullanımına rağmen normal bence en azından androidlerden iyi bu konuda zaten 1050 çok az bir mah değeri.

CanKartaL

Emekli Yönetici
Whatsapp ın şu inatçı kapatılmak istemeyen tavrından nefret ediyorum Hem şarj düşmanı hem de kapanmak bilmiyor. 5320xm de nerelerden kapatıyordum 10 dk sonra tekrar çalışmaya başlıyordu nalet şey

Sen en iyisi Battery monitor ü kur ve neyin ne kadar şarj harcadığını daha net görmüş ol

Tepkiler: Mad EagLe

sırf o yüzden whatsapp kullanmıyorum sinirime dokunuyor

Tepkiler: CanKartaL

telefonu ilk aldığımda baktım arkadaşlar blacberry'de whatsapp'dan mesajlaşıyor bu tam olarak ne oluyor dedim o zaman maxicep falan yok tabi hala pr1.2 kullanıyorum dedi böyle böyle indirdim whatsapp beğendimde ama internet kapatılmıyor bu seferde mobil veri seçeneğide yoktu pr1.2'de deli oluyordum hem paketi hem bataryayı emiyordu sildim dahada yüklemedim

CanKartaL

Emekli Yönetici
ben onu yükleyemedim ya

İyi ki yükleyememişsin Yüklemeyen pişman, yükleyen bin pişman :P

- - - Eklendi - - -

Bu arada telefonumun şarjını 2 gün 22 saat önce %99 doldurmuştum şuan %37 kalmış. 21 saat average kullanım 4+ gün arka plan bekleme veya 1 saat internet kullanımı kaldığını gösteriyor Akşama biraz oyun oynar bitiririm herhalde

Tepkiler: Mad EagLe
hangi cfw kullanıyorsun orjinalde imkansız bu kadarı

doctorrr

Üye

Aynen Hakan ın cfw ) çok kurcalamasam daha gider ama %10 şarj kaldığında hemen şarja takıyorum ki aslında halen %20 ye yakın şarjı oluyor cihazın %0 şarjla yarım gün geçirdiğimi bilirim )
adam yapmış yaa ama belco ya geçtim

maklube

Üye
En iyisi orijinal fw bence

qLaMoR

Üye
kalibrasyon yap bataryaya nah değerin düşmüştür

Konu Sahibi
whatsappin nasıl kapatılacağını biliyorum beyler biraz ustasıyim ama şarj konusu hariç

serviste cfw sorun olmuyo çok verdim... anlmadılar bile. kesin çözüm artık mühendise şansına kalmış. ben bi c7 şehit verdim. onunda dışına bi çok telefonumu sorunsuz şekilde aldım servise ver gitsin

- - - Eklendi - - -

servis süreside bölgeye bağlı ama erken bir haftada alabilrisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...