tempestshine
Üye
Benim elimde c601 var arkadaşlar . Lanet ettiğim şey işletim sistemi değil .
Bazen bazı yerlerde görüyorumki bazı c601ler aşırı kullanıma rağmen 3 gün falan gidiyor . Yahu benim şu lanet telefon aşırı kullanmasam bile 12 saati geçmiyor . Kaç tane mod denedim olmadı . Yeni gold batarya aldım olmadı .
-resmen şarj içiyor telefon .
•bi konu vardı , s3 batarya kalibrasyonu diye . Kaç kere yapmaya çalıştım olmadı . Bi şey mi yanlış yapıyorum ? Ayrıntılı anlatabilecek var mı ?
-Telefonu servise göndermek istemiyorum . Garantisi var fakat belco 2 cfw yüklü . Ofw olmayınca garanti oluyor mu ?
-Servise göndersem kaç gün sonra gelir ?
-Sorunum kesin olarak çözülür mu ?
Cevap verebilir misiniz lütfen . 2 saat olmadı şarjdan çıkarali 1 birim azaldı bile . Yardım lütfen
Whatsapp ın şu inatçı kapatılmak istemeyen tavrından nefret ediyorumHem şarj düşmanı hem de kapanmak bilmiyor. 5320xm de nerelerden kapatıyordum 10 dk sonra tekrar çalışmaya başlıyordu nalet şey
Sen en iyisi Battery monitor ü kur ve neyin ne kadar şarj harcadığını daha net görmüş ol
sırf o yüzden whatsapp kullanmıyorum sinirime dokunuyor
Aynen ben de
ben onu yükleyemedim ya
hangi cfw kullanıyorsun orjinalde imkansız bu kadarı
İyi ki yükleyememişsinYüklemeyen pişman, yükleyen bin pişman :P
- - - Eklendi - - -
Bu arada telefonumun şarjını 2 gün 22 saat önce %99 doldurmuştum şuan %37 kalmış. 21 saat average kullanım 4+ gün arka plan bekleme veya 1 saat internet kullanımı kaldığını gösteriyorAkşama biraz oyun oynar bitiririm herhalde
adam yapmış yaa
Aynen Hakan ın cfw) çok kurcalamasam daha gider ama %10 şarj kaldığında hemen şarja takıyorum ki aslında halen %20 ye yakın şarjı oluyor cihazın %0 şarjla yarım gün geçirdiğimi bilirim )
kalibrasyon yap bataryaya nah değerin düşmüştür
nah değeri
hangi cfw kullanıyorsun orjinalde imkansız bu kadarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?