anladık tamam abartmanızın lüzumu yok! bide konu acıyorsun uyaracaksan özelden uyar madem bu kadar ilgilisin.
birde doktor musun nesın harbıden canımı sıkmaya basladın her bulundugum mekanda her actıgım konuya muhalefet oluyorsun amacın ne senın kardeşim hasta msın?

sen ne diyon değişik![]()
Bırak somurtuk bulaşma.Beni burda sinir hastası ettiler.Herkes taraf tutuyor tanıdığı haksız olsa bile malesef.Uğraşma.
haklısın zaten bundan sonra herkesle muhatap olmayacağım. bende kendıme bır taraf belırleyeceğim. kaybettiğim konu ne bılıyormusun herkesın yuzune gülmek. insanları kendım gıbı sanmak. ama herkes tutturmus bır türkü gidiyor. ukalaca tavırlar çok bilmişlikler sorsan benım bıldıklerımın onda bırını bılmeyen ınsanlar var. ziyadesiyle ölctum tarttım herkesı hadı gidelim kardeşim. herkes kendı cöpluğunde ötsün.
haklısın zaten bundan sonra herkesle muhatap olmayacağım. bende kendıme bır taraf belırleyeceğim. kaybettiğim konu ne bılıyormusun herkesın yuzune gülmek. insanları kendım gıbı sanmak. ama herkes tutturmus bır türkü gidiyor. ukalaca tavırlar çok bilmişlikler sorsan benım bıldıklerımın onda bırını bılmeyen ınsanlar var. ziyadesiyle ölctum tarttım herkesı hadı gidelim kardeşim. herkes kendı cöpluğunde ötsün.
bu kim ya la ?