Şu Çin Malı Telefonları Araştırdım Ama Kesin Bişey Öğrenemedım?Arada Kaldım....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

t4r1k

Üye
    Konu Sahibi
Şu Çin Malı Telefonları Araştırdım Ama Kesin Bişey Öğrenemedım?Arada Kaldım....
-Daha önce televizyonda gordumçin malı telefonları adam tanıttı herşey guzel aam telefonun ömrü 2 ay 2 ay sonra telefon elde kalıyor demişti.
-Bi Arkadaş çin malı n99 a benzeyen bi telefon kullanıyor.5 aydır kullanıyorum hiç bi sorun yok dedi telefonu aldım elime kullandım.kalemı hem anten hemde kalem olarak kullaanbiliyoruz dokunmatık ekran.sms yazarken ekranda q kalvye cıkıyor kalemle tık tık yazabiliyoruz.televizyon gsoterıyor.herşey mukemmeldı yani.
-arakdaşımın amcası almıs.telefon 1 ayda bozulmus.cocugun elinde oyuncak sımdı diyor
-çalıştıgım lokantada bi arkadaş n99i çin malı almıs baktım super herşey.2 yıl garantısı var.belge olarak elimde dedi.garantisi olmasaydı alamzdım dedi.
-çarşıya cıktıgımda bi telefoncuya daldım.çin malı telefonlar varmı dedim?bizde garantılı oalnları var dedi.vallahamı garantı nasıl bişey.arkadaşın tekı almıs adam garantı benım kardeş bişey olursa gel yanıma deiştiriyim demiş dedim.yok kardeş belge olarak bilmem bişe dedi belge veriyoruz oyle iş olurmu dedi. 210 ytl dedi peşin.

sımdı biri oyle diyor bırı boyle dior sizin goruslerınıze dayanarak kesın bı bılgıye ulaşmak istiyorum ona gore alıcam telefonu....

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Çin malı telefonların çoğu kısa sürede bozuluyor. Daha derine iner isek, telefondan telefona değişiyor. Telefonların hepsi aynı sağlamlıkta değil.

Garantili olanlarında bir farkı olduğunu sanmıyorum. Sonuçta, bozulduktan sonra garantiye gönderseniz sorun sizden kaynaklı cevabını almanız %99 ihtimal. Garanti belgesi satış yapmak amacıyla ortaya konulmuş bir daniska bana göre.

Paranız çok ise, bir iki aya telefon değiştirenlerdenseniz eğer sizin için iyi tecrübe olacaktır Çin malı telefonlar.

t4r1k

Üye
    Konu Sahibi
Çin malı telefonların çoğu kısa sürede bozuluyor. Daha derine iner isek, telefondan telefona değişiyor. Telefonların hepsi aynı sağlamlıkta değil.

Garantili olanlarında bir farkı olduğunu sanmıyorum. Sonuçta, bozulduktan sonra garantiye gönderseniz sorun sizden kaynaklı cevabını almanız %99 ihtimal. Garanti belgesi satış yapmak amacıyla ortaya konulmuş bir daniska bana göre.

Paranız çok ise, bir iki aya telefon değiştirenlerdenseniz eğer sizin için iyi tecrübe olacaktır Çin malı telefonlar.
yok hocam ne aprabolu para bol olsa bile israf etmem alırım işmi gorecek kalıte bi telefon 1 mılyarda osla 2 mılyarda olsa bozulana kadar bi ömür kullanırım 3 senemı gider 4 senemı gider 10 senemı gder artık bilmem. öğrencı adamım hafta sonları çalışarak kendı harçlığımı çıkarıyorum.yani çalışıp alırım 2 ay sonra elımde kalırsa benım için gerçekden hazın olur bunu yerıne bana ses özellıpğı iyi olan va malıyetı ucuz olan bi telefon soylermısınız 6233 demeyın hoparlor sorunu var cok patlıyro diyolar

DERBEDER-34-

Üye
kardeş bilmem ilgilenirmisin philips x800 var şarjı bir ay gidiyor aynı iphona benziyor 330 ytl teknosada garantilide.. yok onu istemezsen dersen benim daha önce kulandığım oyun yüklenmiyor daha doğrusu ben bulamadığım ve aramadığım için sattığım ve sonra temizini arayıpta bulamadığım ve sıfırını almaya karar verdi,ğim 5700express music var çok harika bişey milletinin ligisini çeker tavsiye ederim.bence o paraya alıcağın en iyi makina çok kere yere düşürdüm banammısın demedi ve kamerasıda aynı n73gibidir ... sıfırı 400 ytl 2mp kamera ve bir sürü özelliği var. al başın dişn ağrımaz... gir sitesine incele ilkisinide bence....

NO_NAME_1907

Üye
çin malı kalitesiz diye diyorlar sen dikkat edersen sorun yok

aspıre

Üye
hiç bulaşma :birak:hiç bulaşma

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Her çin malı kötü olmasada telefonlarını iyi üretmiyorlar.Bence alınabilecek bir telefon deil.Ne donanımsal özelliklerini , nede yazılımsal özelliklerini bulabiliyorsun.

lazyboy

lazyboy

Üye
çin malları genel olarak şans ama 300 ytlye anycool war garanti belgeli fatura kesiyolar.........

t4r1k

Üye
    Konu Sahibi
biraz araştırdımda 5700 expresmusic arakdaşdada gordum gzl telefondu philpse baktım o bana gitmez ya dedimya ogrencıyım geçenlerde telefonu muzuk dınlerken nasıl yaptıysam dusurdum telefon kalorifer petigin ustunde zıpladı zıpladı yere dustu bişey olmadı samsung x800 yani sağlam telefon lazım bundan once 6230 kullandım bısıkletden dusurdum gene bişey olmadı kapak çizildi ama telefon taş n70 kullandım 10 20 kere yere dusurdum sokakda bişey olmadı arakdaşların yanında iddalaştık 2 metredeny ere bırkadım bişey olmadı?telefon kapandı ama açtım geri tık tık tık herşey çalışıyor.herhalde arakdaşın tavsiyesi uzerıne 5700 alırım 3 kuruş fazla verip yıllara kullanırım.galiba gene nokiadan şaşmamak gerek yorumlar için herkese teşekkur ederim bu arada topicdekı çin malı telefonları araştırdım radyasyon olayından tırsdım.ayrıca telefonlar guzel gorunuyor ama telefonu kullanırken zevkl almıyosunuz ilk başlarda vay televizyon yok dokunmatık ekran yok ses diyosunuz ama oyle kullanılabilecek bi telefon deil yanın normal b telefonu kullandıkdan sonra onları kullanırsanız anlarsınız.herkese teşekkürler çin malı telefonlara hayır !

yusuf_4

Üye
ilk çıktığından beri N70'i kullanıyorum.bende 3.kattan attım idda olayı için telefona hiç bişey olmadı sadece arka kapağı çıktı o kadar hala düzgün çalışıyor çok sağlam telefon.5700 benim arkadaşta var açıkcası memnun değil

t4r1k

Üye
    Konu Sahibi
ilk çıktığından beri N70'i kullanıyorum.bende 3.kattan attım idda olayı için telefona hiç bişey olmadı sadece arka kapağı çıktı o kadar hala düzgün çalışıyor çok sağlam telefon.5700 benim arkadaşta var açıkcası memnun değil
neden menun deil acaba belkı geri n70 de alabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt