Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şu anda ne hangi arabayı kullanıyosunuz?
Sponsorlu Bağlantılar
DeLmIrA
Üye
sereye kardeşime katılıyorum bendede 2004 hyundai h100 war 80 bg 155 son hız..yol bitti ondan
memnunuz ailecek sofor dahıl 9 kısı kapasıtesı war arkası boşken traktör gibi gidio ama doluysa konforundan yenmez wala :P
RockFord Fosgate
Üye
transıt connetı tavsıye ederım sahsen ıcınde 180 yaptık babamın arkadasını ama bınek versıyondu yanı tourneo adı!!!
doukan1989
Üye
Arkadaslar ben de transit f1 i onerirm. 3500cc v8 658hp!! Artik kac yapar siz dusunun
MiCoX
Üye
106 GTI 2000 ModEL...
RockFord Fosgate
Üye
oobaa mıcox adamımsın valla cok severım 106 gtı ı modıfıye wardır kesın neler yaptın pmden konusalım azcık)
doukan1989
Üye
106gti ciddi motor modifikasyonlari sonrasi 165-170 hp arasi olabiliyor ki bu da o hafiflikte bir arabaya inanilmaz performans degerleri sagliyor ;
RockFord Fosgate
Üye
bırak sen 170 lerı 230hplık 106 gtı war mavı renk tunng turkıyeyemı trtunıngge mı ne cıkmıstı noslu!!!75 hp nos warkı gene senın dedıgın rakamlara gelıyo drag sampıyonuydu herıf zaten
doukan1989
Üye
Ewet o arabayi biliyorum ama nossuz da o guce ulasabilenler var....
RockFord Fosgate
Üye
abı ama gunluk kullanıma uygun degıl onlar yersın motoru ok? onlar drag ıcın fılan gunluk ıcın en fzla 170hp 106 gtı ıcın!!ama saxolr okdr olmuyo(
kaxma
Üye
bızde de 99 passat war we kalıtalı arab tdı ama cogu benzınlıden daha ii adamlar bu ısı bılıolar
hyucek
Üye
Originally posted by kaxma@May 30 2005, 11:00 PM bızde de 99 passat war we kalıtalı arab tdı ama cogu benzınlıden daha ii adamlar bu ısı bılıolar
tdı lar guzel hAKkaten dızel olarak ama bence yavas kalıyobıde uzun yol yapanlar ıcın ıyı yoksa gerek yok
doukan1989
Üye
Arkadaslar dizel diyip gecmeyelim.. Opel in vectra ile yakinda sunacagi motor 1.9tdi ve tam 250hp guc uretiyor!
RockFord Fosgate
Üye
fıyatı ..... ama cok pahalı oluyolar
doukan1989
Üye
Fiyati hakkinda bir bilgim yok.. Ama astronomik fiyatli bir model olmayacak normal sinirlar icinde kalacak
RockFord Fosgate
Üye
sana soylıyım 120 mılyar cıvarı olacak ben o arabaya o parayı hayatta wermem
doukan1989
Üye
Yok canim o kadar olmaz yaklasik 40-44bin euro olacak sanirim
freestyle_
Üye
2001 avensis li arkadaş bizdede aynısı var sen modifiye yaptın mı ona
en kral araba bence kimsede yok sanıyodum 5 yıldır kullunıyoruz daha 3 kere gördüm
RockFord Fosgate
Üye
2001 avensısmı 3 tane gordun?? dolu yollarda ama denk gelmedı heralde hakıkaten kalıtelı bır uretım ama lagunadan vazgecmem)