Şu anda ne hangi arabayı kullanıyosunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

RockFord Fosgate

Üye
walla 2000 model makyajlı kasa 2.0 16v koyu kırmızı derı koltuklu hava fıltrelı kat ıptalı chıp son ekzoz ve susturuculu yanı yaklasık 155hp-160hp arası bı laguna war muzık sıstemı olaraktsa 38lı gt serısı jbl subwoofer 4 kompenant jbl gto serısı 2 jbl gto serısı anfı war bence gayet guzel

sereye

sereye

Üye
97 model Kia Pregio yandan camlı kapalı kasa kamyonet ruhsatta 5+1 arkası tatilde yatak için iyi. Köye gidip gelirken getir - götür işini de hallediyor. Son hızı 155 km, dizel, müzik sistemi istemiyor, otomobillere göre gürültülü çünkü. Bazen değişik yerleri görme fırsatını veriyor bana, iş çıktığında mazot parasına gidiyoruz. Fiatı da ucuz bundan fazlası lüks bana.

RockFord Fosgate

Üye
walla p910i kullanıyosun kamyonetten fazlası luks bana dıyosun enteresan:))))))

a21a

a21a

Emekli Yönetici
fiat albea 1.2 spor yerli konforlu ve ucuz ....

yilmaz07

Üye
Audi A3 18.T-SPORT . . parasına kapışırım . . min 400$ bu arada araba 247 beygir . .

the_patriot

Üye
bendeki dizel olmasaydı havanı alırdım :D

yilmaz07

Üye
yes diyorum ;) aslında yeni dizellerde güzel . . doblo var iş arabası 1.3 multi jet . . .benzinliden iyi gibi . .gerci her dizel gibi sonradan açılıyor o ayrı konu :)))

RockFord Fosgate

Üye
walla dayımda evo 7 war gel kapısalım:))

sereye

sereye

Üye
Originally posted by RockFord Fosgate@May 27 2005, 08:59 PM
walla p910i kullanıyosun kamyonetten fazlası luks bana dıyosun enteresan:))))))
[post=65527]Quoted post[/post]​

Tek lüksümüz telefonumuz, onu da çocuklara kaptırmadığımızda benim diyebiliyorum. Araba da yetiyor işte. Önümüzde uzun masraflar olacak, biraz da onun için diğer arabaları şu an lüks sayıyorum.

Sevgi ve esenlikle.

doukan1989

Üye
Walla yegenimin 1990 e30 327 harge kasasi var ustunde m3 motoru var. Tabi ben kibrisliyim dogal olarak araba kibrista. 343hp orjinal yakinda supercharger uygulamasi yapilabilir..... Bizim araba emektar civic 120hp k&n filtre kat iptali egzoz sistemi. Muzik sistemi olarak JVC kdg505 mp3 ve sony xplod 6x9 koaksiyel 280w hoparlor war..

RockFord Fosgate

Üye
guzel mıs ya ortalama kıbrısta cokguzel arabalar war nede olsa japon arabası kaynıyo sagdan dıreksıyon!!!

doukan1989

Üye
Cok dogru rockford. Mesela rum tarafinda drag yarisina bizim takim 1000hp lik supra ile katildi :D

RockFord Fosgate

Üye
aahhh bıde soldandıreksıyonlu skylıne olsa alacam ama yok:(( oyuzden bende sılvıa alacam aynı hesap:))

ibrahimcay1

Üye
Originally posted by ibonline@May 7 2005, 11:10 AM
arkadaslar araba 2001 model avensis mayıstıgıma bakmayın icmis filan degilim
[post=48749]Quoted post[/post]​

ibo cok komik c1km1ss1n yawww!!! ;;) ;;) ;;)

RockFord Fosgate

Üye
walla ha alkolık gıbı!!!:)))))

ibrahimcay1

Üye
BU arada WALIDEDE 2005 suzuk1 Grand v1tara var hatta para biriktirip izinsiz neon takt1rd1m babamdada 2005 toyota corolla var biz ailecek 2005 den gidioz simdi ablama k1smetse mini cooper al1ncak...

isallah.....(arakl1camda)

RockFord Fosgate

Üye
vıtarada neon ılgınc ama ruhunu yansıtmıssın bı ara bulsalım ya kskda!!!:))

ibrahimcay1

Üye
walla ya istedigin zaman bu arada cakt1rma ama grand vitarada neon iiirenc oldu o kadarda para biriktirmistim....:(

RockFord Fosgate

Üye
nereden aldın neonu surgundan fılanmı orası kazıkcı cunku alma sakın bısey!!!!

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
8)

Üst Alt