Şu anda ne hangi arabayı kullanıyosunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

RockFord Fosgate

Üye
cooookkkk guzel bıaraba degıl ama ıcı bence kotu ama yeterlı bı araba bıde zmnına gore ıyıydı!!!

keano

Üye
    Konu Sahibi
Originally posted by doukan1989@May 29 2005, 12:27 PM
Walla yegenimin 1990 e30 327 harge kasasi var ustunde m3 motoru var. Tabi ben kibrisliyim dogal olarak araba kibrista. 343hp orjinal yakinda supercharger uygulamasi yapilabilir..... Bizim araba emektar civic 120hp k&n filtre kat iptali egzoz sistemi. Muzik sistemi olarak JVC kdg505 mp3 ve sony xplod 6x9 koaksiyel 280w hoparlor war..
[post=67248]Quoted post[/post]​

obaa guzel guzel... ben e30 m3 hastasiyim...bi gun param olursa alip pist arabasi yapmak cok istiyom... ahhh ahh.. *sayisal oynamaya gider yine*

doukan1989

Üye
Keano msn verirsen fotolari gonderebilirm. Araba cok dehset oldu.. Yani dista cok bisey yok sadece jant ve egzoz bi de on tampon. Ama onemli olan motor ;;)

RockFord Fosgate

Üye
aynen doukan banada gonder pm den msn yok bende cunku merak ettım ya sımdı:))))

ibrahimcay1

Üye
ewet yaw abi fiyatlar1 nie hep ole yuksek???

RockFord Fosgate

Üye
dızel oldugu ıcın dızeller pahalı!:))

ibrahimcay1

Üye
hmmm bak onu biliodum len kehkehhh....

RockFord Fosgate

Üye
bıde wergı olayı war gumrukten gecerken:)

kenan14

Üye
bende doblo 1.9 jtd var orjinali 105 hp.max. tork 205 nm chip tuning ve direkt hava filtresiyle 120 hp max. tork 300 nm oldu canavar gibi gerisini siz düsünün

keano

Üye
    Konu Sahibi
Originally posted by kenan14@Jun 1 2005, 09:08 PM
bende doblo 1.9 jtd var orjinali 105 hp.max. tork 205 nm chip tuning ve direkt hava filtresiyle 120 hp max. tork 300 nm oldu canavar gibi gerisini siz düsünün
[post=70644]Quoted post[/post]​
birader...dobloya tutup niye chip yaptin :vur: (benim param yok ondan boyle diyom)

wampir

Üye
Originally posted by keano@May 6 2005, 12:00 AM
$u an hangi arabayi kullaniyosunuz? Resim varsa onuda yollayin. Modifiye varsa soyleyin.
Amin!
[post=47519]Quoted post[/post]​

bence peugeot 106 veya 206 ı. en iyi bunlara yakısıo :artı:

RockFord Fosgate

Üye
210 yapan doblo gordum ben be!!

doukan1989

Üye
Arkadaslar gonderecegim en kisa surede buuk ihtimal yarin. Bakip fikir bildirirsiniz

RockFord Fosgate

Üye
ne gonderecen doukan ya soylede catlatma adamı ıbre resmımı??:)

ibrahimcay1

Üye
doukan buraya link versene kardesim yaw yada upload et...

doukan1989

Üye
bmw nin fotolari rockford

RockFord Fosgate

Üye
tamamda ne zaman koyacan resmlerııı hadııı!!!

doukan1989

Üye
Biriniz nasi koyacagimi soylemeden koyamam :D

RockFord Fosgate

Üye
bak ye gır orada gozat war tıkla onu oradan bılgısayarından ıstedıgın dosyayı sec sonra upload wargozatın yanında ona bas beklıcen bıraz tabıı boyutuna gore sonra lınk cıkacak download lınkının ustune sag tıkla kısayolu kopyalşa de sonra maxıcepte konu ac oraya yapıstır de o kdr!!

doukan1989

Üye
ok resimler benim pc'de su anda laptopu kullaniyorum. En kisa surede gonderecegim

Üst Alt