İpidumin ekrani yine kirildi fakat hala anlamadigim nokta ekranin ustune dusmedigi halde ekranin kirilmasi
Kaçıncı kez kırdın 
Kaçıncı kez kırdın
![]()
simdi ne yapsam diye dusunuyorum orijinal ekran 120$ o kadar para vermem o yuzden belki yan sanayi taktiririm off bilmiyorum haci yaa 
2. kezsimdi ne yapsam diye dusunuyorum orijinal ekran 120$ o kadar para vermem o yuzden belki yan sanayi taktiririm off bilmiyorum haci yaa
![]()

Yan sanaideolsa 100tl harcicaksın Bence paran varsa 2.el ipod touch 5 al yaptıma bence![]()
ben cikarsa 128 gb'i bekliyorum ipodda yer kalmadi muziklerden boyutlarini dusurmek zorunda kaldim Allah'tan program iyi de kalite dusmedi
yan sanayi 75 tl idi galiba biraz arastirma yapmam lazim aslinda goruntuyu engellemedigi icin cok sorun degil gakat parcalar cebimden cikartirken falan koparsa sıkıntı
belki sadece jelatinle pacayi kurtarabilirim 
Touch 5 almam icin erken birazben cikarsa 128 gb'i bekliyorum ipodda yer kalmadi muziklerden boyutlarini dusurmek zorunda kaldim Allah'tan program iyi de kalite dusmedi
yan sanayi 75 tl idi galiba biraz arastirma yapmam lazim aslinda goruntuyu engellemedigi icin cok sorun degil gakat parcalar cebimden cikartirken falan koparsa sıkıntı
belki sadece jelatinle pacayi kurtarabilirim
![]()
Bence en fazla 32gb al iphonelarda mesela şu sorun var büyük hafızalı olanlar 64gb modeli mesela çok takılma yapıyor Yani dahili hafıza büyüdükçe sıkıntı oluyor.
128gb ta 18bintane hd müzik sığarBence en fazla 32gb al iphonelarda mesela şu sorun var büyük hafızalı olanlar 64gb modeli mesela çok takılma yapıyor Yani dahili hafıza büyüdükçe sıkıntı oluyor.
ama bana lazım hafıza çünkü diskografi indirmeye başladım şu anda 650 şarkı var ve sığsın diye boyuylarını düşürmek zorunda kaldım şarkılar 10-15 mb iken 4-5 mb'a düştü belki 32 yetebilir dediğin gibi
neyse şimdilik çözüm buldum decal sticker diye geçiyor şekilli şekilli stickerlar var onlardan alıp kırığın üstünü kapatacağım