Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
:kahve:

MrExpert

MrExpert

Üye
Sıkıldım lan :pro:

Akıncı

Akıncı

Üye
battal sana kac defa burada sigara icme dedim hala iciyon cigerine zarar kardesim :D

hikmet366

hikmet366

Üye
konu açasım var ama abim bir yandan eve gelcek beni yakalıcak diye korkuyorum pcyi saat 3de kapatacaksın dedi de :D

Bir Yandanda elim yoruldu D:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Konu başlığına uyun

• Beğen
Tepkiler: __xXx__
Bahaxi

Bahaxi

Üye
survivor izliyorum hemde maxicepi takip ediyorum :cool

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Yürüyüş bitti forum takibi başlasın :polis:

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Kimya dersimi düzeltmek için inekliyorum :D

Akıncı

Akıncı

Üye
barca macini ve spurs macini bekliyorum

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
İpidumin ekrani yine kirildi fakat hala anlamadigim nokta ekranin ustune dusmedigi halde ekranin kirilmasi

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Daha 2 hafta oldu kullanmaya başlayalı. :hmmm

__xXx__

__xXx__

Üye
üniversite bitsin kurtulayım diyordum finaller bitince bitiyor ama şimdi farkettim de en güzel yıllarım burada geçmiş be

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Film izliyorum tehlikeli deney.

Akıncı

Akıncı

Üye
barcelona macini izliyorum 2-0

MrExpert

MrExpert

Üye

2. kez :ağlarım: simdi ne yapsam diye dusunuyorum orijinal ekran 120$ o kadar para vermem o yuzden belki yan sanayi taktiririm off bilmiyorum haci yaa :(

Yan sanaideolsa 100tl harcicaksın Bence paran varsa 2.el ipod touch 5 al yaptıma bence :hmmm

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Yan sanaideolsa 100tl harcicaksın Bence paran varsa 2.el ipod touch 5 al yaptıma bence :hmmm

Touch 5 almam icin erken biraz :) ben cikarsa 128 gb'i bekliyorum ipodda yer kalmadi muziklerden boyutlarini dusurmek zorunda kaldim Allah'tan program iyi de kalite dusmedi :) yan sanayi 75 tl idi galiba biraz arastirma yapmam lazim aslinda goruntuyu engellemedigi icin cok sorun degil gakat parcalar cebimden cikartirken falan koparsa sıkıntı :hmmm belki sadece jelatinle pacayi kurtarabilirim :)

MrExpert

MrExpert

Üye

Touch 5 almam icin erken biraz :) ben cikarsa 128 gb'i bekliyorum ipodda yer kalmadi muziklerden boyutlarini dusurmek zorunda kaldim Allah'tan program iyi de kalite dusmedi :) yan sanayi 75 tl idi galiba biraz arastirma yapmam lazim aslinda goruntuyu engellemedigi icin cok sorun degil gakat parcalar cebimden cikartirken falan koparsa sıkıntı :hmmm belki sadece jelatinle pacayi kurtarabilirim :)

128gb ta 18bintane hd müzik sığar :D Bence en fazla 32gb al iphonelarda mesela şu sorun var büyük hafızalı olanlar 64gb modeli mesela çok takılma yapıyor Yani dahili hafıza büyüdükçe sıkıntı oluyor.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

128gb ta 18bintane hd müzik sığar :D Bence en fazla 32gb al iphonelarda mesela şu sorun var büyük hafızalı olanlar 64gb modeli mesela çok takılma yapıyor Yani dahili hafıza büyüdükçe sıkıntı oluyor.

Bilmiyordum :hmmm ama bana lazım hafıza çünkü diskografi indirmeye başladım şu anda 650 şarkı var ve sığsın diye boyuylarını düşürmek zorunda kaldım şarkılar 10-15 mb iken 4-5 mb'a düştü belki 32 yetebilir dediğin gibi :) neyse şimdilik çözüm buldum decal sticker diye geçiyor şekilli şekilli stickerlar var onlardan alıp kırığın üstünü kapatacağım :eller:

Üst Alt