Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Sponsorlu Bağlantılar

MasteLaa

MasteLaa

Üye

+o( fenaymış :D Bizde peder bey hiç konuşmaz garibim zaten geç gelir :D O haliyle bile acımaz valide hanım hunharca, zalımca dırdırına devam eder :D
Dırdır ? :D LA anneye öyle denir mi :D

- - - Eklendi - - -

İnsanlar neden karşındakinin incineceğini düşünmez.Bir lafı söylerken dikkatli olmak gerekmez mi? Sonucunda karşındaki incinebilir,kalbi kırılabilir.Unutma onun da duyguları var.
Helal olsun bunu son günlerde çok yaşıyorum arkadaşlarım adına dahil..

• Beğen
Tepkiler: doctorrr ve __xXx__

tempestshine

tempestshine

Üye
İphone'un ekranı çok farklıymış be.Perşembe günü angry birds space oynadım.Çok zevkliydi.Tadı damağımda kaldı yeminle

__xXx__

__xXx__

Üye

+o( fenaymış :D Bizde peder bey hiç konuşmaz garibim zaten geç gelir :D O haliyle bile acımaz valide hanım hunharca, zalımca dırdırına devam eder :D

şu an kocaelide değilim ama gittiğim zamanlar sabah 6 da kalk iş yerine git işte baban açsın ağzını 8 den 5 e kadar onu çek 6.30 da evde ol annen başlasın yatana kadar da o şimdi bi de illa nişanlan yazın okul bitince evlen diyolar sömestride planladıkları gibi nişanlanırsam şubattan itibaren bi de nişanlı dırdırı çek:ah :zzz: sen en iyisi şükret haline:oke:

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
enterneoll

enterneoll

Üye
spordan çıktım hangi oynasam düşünüyorum :ehe

MasteLaa

MasteLaa

Üye

şu an kocaelide değilim ama gittiğim zamanlar sabah 6 da kalk iş yerine git işte baban açsın ağzını 8 den 5 e kadar onu çek 6.30 da evde ol annen başlasın yatana kadar da o şimdi bi de illa nişanlan yazın okul bitince evlen diyolar sömestride planladıkları gibi nişanlanırsam şubattan itibaren bi de nişanlı dırdırı çek:ah :zzz: sen en iyisi şükret haline:oke:
Abi sen beğen götür tanıştır :)

__xXx__

__xXx__

Üye
  • Beğen
Tepkiler: MasteLaa
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
8 i

__xXx__

__xXx__