Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Sponsorlu Bağlantılar

maxirabit

maxirabit

Üye
    Konu Sahibi
Bir ara çok dinlediğim bir şarkı vardı,klipte yazı gördüm klit üzerinde. Yazı ve tarih tanıdık geldi. Senesi bile uyumluydu,fazla tesadüf oldu klipte gözümede sonradan çarptı. O klibi ilk dinlediğim gün tekrardan dinlemiştim çünkü yine sadece o sesi duydum. Gözümü kapatıp hayal etmiştim,ışıkları kapatıp aynı resime bakıyordum. Şimdide dinliyorum,bu kez yine odam karanlık ve sessiz ve yine aynı resim. Ne buraya girmem içimden geliyor nede bu soğuk telefonu elimde tutmayı istiyorum. Akıp giden zamanı elimde tutamıyorsam,gün gelincede bu şekilde kendi yazdıklarımı da okumam lazımmış. Uyku denen mahlukat,kafası estikçe uğruyor,bazen de çok uyudun dercesine zorla kaldırıyor. Belki de hava soğuk değil ama bedenim soğuk olduğu için,daha sert hissediyorum...

___kaptan___

___kaptan___

Üye
5 gündür yemek yiyemeyip yalnızca su kabul eden midemi,
3 gündür belimdeki ağrıyı,
Hayatın bazen ne kadar anlamsız olduğunu,
Neden dünü yaşadığımı
.
.
. Vs vs vs düşünüyorum yani :(

Samet.25

Tv izliom.

__xXx__

__xXx__

Üye
anneme küçükken yaramazmıydım diye sordum evdeyken çok yaramazdın dışarı çıkıncada arabaları okşardın dedi:D

doctorrr

doctorrr

Üye
Çok pis yağmur yağıyor.

doctorrr

doctorrr

Üye
Valla dün terliyorduk zamki. Bugün çok fena yağıyor

Bahaxi

Bahaxi

Üye
bir yan dan müzik,diger yandanda maxicepte takiliyom :)

doctorrr

doctorrr

Üye
Allah benim belamı vermiş zaten ben daha neyin peşindeyim acabaa?!

tempestshine

tempestshine

Üye
İnsanlar neden karşındakinin incineceğini düşünmez.Bir lafı söylerken dikkatli olmak gerekmez mi? Sonucunda karşındaki incinebilir,kalbi kırılabilir.Unutma onun da duyguları var.

• Beğen
Tepkiler: Mert
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
onu

doctorrr

doctorrr

Üye
Ne tek başına Skrillex ne de tek başına Korn sevilesi değil. Oldukça yavan. Ancak ikisi bi' araya geldiğinde tadından yenmiyor.

__xXx__

__xXx__

Üye
21.01.2013 de arabama kavuşuyorum:eller:

doctorrr

doctorrr

Üye
Şimdiden hayırlı olsun müdür :D

Validemin çenesini dinledim tam 2 saat şaka yapmıyorum tam 2 saat... İnsaf be kadın bu ne çene acı biraz karşındaki insan evladı değil mi? Bazen diyorum bu peder niye böyle çökkün, soluk, yorgun, bitkin... Hepsi bu kadın yüzünden... Allah'ından bul emi!

• Beğen
Tepkiler: __xXx__
__xXx__

__xXx__

Üye
Şimdiden hayırlı olsun müdür :D

Validemin çenesini dinledim tam 2 saat şaka yapmıyorum tam 2 saat... İnsaf be kadın bu ne çene acı biraz karşındaki insan evladı değil mi? Bazen diyorum bu peder niye böyle çökkün, soluk, yorgun, bitkin... Hepsi bu kadın yüzünden... Allah'ından bul emi!

töbe de la hiç anaya allahından bul denir mi

sağolasın:D

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
doctorrr

doctorrr

Üye

vallaha hacı bende hem valide hem peder konuşuyo ben ne yapayım?:D
+o( fenaymış :D Bizde peder bey hiç konuşmaz garibim zaten geç gelir :D O haliyle bile acımaz valide hanım hunharca, zalımca dırdırına devam eder :D

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
10u

Üst Alt