Muhammed CR7
Üye
Sudoku oynadım. Tv izliyorum. O Şimdi Mahkum var Kanal D'de. Canım çok sıkılıyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sıkıldığın belli bu sayfada 3 mesajın var.
Yaşıyon ama sıkıntılı

Sudoku oynadım. Tv izliyorum. O Şimdi Mahkum var Kanal D'de. Canım çok sıkılıyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cankaya muhye koyunde askerlik yaptim cok guzeldi kizilay meydaninda az gezmedim orda gençlik parkimi ne vardi orada az gezmedik menemeni kral yaparlardi carsi izinde [emoji4]19 küsür saat sonra Ankara yolcusu olmanın heyecanı...
Havaalanına gidiyorum. Belçika yolcusu kalmasın.
Kıymetini bilene her zaman güzeldir Ankara.Cankaya muhye koyunde askerlik yaptim cok guzeldi kizilay meydaninda az gezmedim orda gençlik parkimi ne vardi orada az gezmedik menemeni kral yaparlardi carsi izinde [emoji4]
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Her türlü duygunun en yoğun yaşandığı yerdir. Ankara o soğuk olarak tarif edilen binalardan ve gri gökyüzünden ibaret değildir. Hatta eğer biraz dikkat edilirse o havanın, binaların bambaşka anlamları da ortaya çıkar.
soguk -20 yi gördüm orası ayrı ama çok güzeldi ya en kısa zamanda tekrar bi manisaya bide ankaraya gidicem kızılay avm de ne günlerim geçti beypazarına kadar gittim o ankaray beni iyi tanır olayların ortasında kalmıştık dayak ta yemiştik internet kafeleri şimdi gitsem bulurum hepsini hep takıldıgım bi dükkan vardı standart sucuklu yumurta her çarşı izninde içeriye telefon da soktum cumhurbaşkanlıgı muhafız alayına ahh be duygulandım kos koca mazi gözümde canlandıKıymetini bilene her zaman güzeldir Ankara.Her türlü duygunun en yoğun yaşandığı yerdir. Ankara o soğuk olarak tarif edilen binalardan ve gri gökyüzünden ibaret değildir. Hatta eğer biraz dikkat edilirse o havanın, binaların bambaşka anlamları da ortaya çıkar.
Ankara'yı sevmiş olman güzel Gökhan abi. Her zaman beklerim.![]()

Bir süre sonra alışıyor insan soğuğa. Bir İzmir'li olarak ben bile alıştım. Ankara'nın bir özelliği de budur. Çoğu insanda güzel hatıralar bırakır.soguk -20 yi gördüm orası ayrı ama çok güzeldi ya en kısa zamanda tekrar bi manisaya bide ankaraya gidicem kızılay avm de ne günlerim geçti beypazarına kadar gittim o ankaray beni iyi tanır olayların ortasında kalmıştık dayak ta yemiştik internet kafeleri şimdi gitsem bulurum hepsini hep takıldıgım bi dükkan vardı standart sucuklu yumurta her çarşı izninde içeriye telefon da soktum cumhurbaşkanlıgı muhafız alayına ahh be duygulandım kos koca mazi gözümde canlandı
ebru gundes meyhaneci dinliyorum sabah edirneye gidicem uyumadım daha

hee tamam bende elin boş gelme diyecektim
müslüm gürses affet dinliyorum