Şu anda ne düşünüyorsun ya da ne yapıyorsun?

Sponsorlu Bağlantılar

Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
Sudoku oynadım. Tv izliyorum. O Şimdi Mahkum var Kanal D'de. Canım çok sıkılıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sıkıldığın belli bu sayfada 3 mesajın var.
Yaşıyon ama sıkıntılı :D

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
19 küsür saat sonra Ankara yolcusu olmanın heyecanı...

• Beğen

Revengeful

Emekli Yönetici
Low Carb

__xXx__

__xXx__

Üye
nişanı bozduktan sonra asla evlenmem diyen ben Vodafone bayiindeki kızı gördüğümden beri kalbim yerinden çıkacakmış gibi atıyor b.k vardı gittim girdim oraya

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen, Oğuzhan, minoo ve 2 diğerleri
The Pancar

The Pancar

Üye
@__xXx__ :(

• Beğen
Tepkiler: __xXx__
Kingmortall

Kingmortall

Üye
19 küsür saat sonra Ankara yolcusu olmanın heyecanı...
Cankaya muhye koyunde askerlik yaptim cok guzeldi kizilay meydaninda az gezmedim orda gençlik parkimi ne vardi orada az gezmedik menemeni kral yaparlardi carsi izinde [emoji4]

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Dizi izliyorum. Aa çocuğu pıçaklayacaklar.

Revengeful

Emekli Yönetici
yımırta salatası

__xXx__

__xXx__

Üye
Pazar pazar saat 5 te uyanmak zorunda kalmak kadar can sıkıcı birşey yok şükür ki işler tıkırında mesai ye devam

iPhone ile uygulamasından gönderildi.

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Havaalanına gidiyorum. Belçika yolcusu kalmasın.

• Beğen
Tepkiler: __xXx__ ve Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
Oo gule gule gitt

Evde pinekliyom pazar tatilimi

__xXx__

__xXx__

Üye
__xXx__

__xXx__

Üye
Forklift kullanmayı öğreniyorum eğlenceliymiş aslında

iPhone ile uygulamasından gönderildi.

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Ben gitmiyorum ya sakin olun. Keşke gidebilsem. Ama malesef enişte beyi gönderdik. Belçika vatandaşı kendisi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Kingmortall

Kingmortall

Üye
hee tamam bende elin boş gelme diyecektim

müslüm gürses affet dinliyorum

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Cankaya muhye koyunde askerlik yaptim cok guzeldi kizilay meydaninda az gezmedim orda gençlik parkimi ne vardi orada az gezmedik menemeni kral yaparlardi carsi izinde [emoji4]

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kıymetini bilene her zaman güzeldir Ankara. :) Her türlü duygunun en yoğun yaşandığı yerdir. Ankara o soğuk olarak tarif edilen binalardan ve gri gökyüzünden ibaret değildir. Hatta eğer biraz dikkat edilirse o havanın, binaların bambaşka anlamları da ortaya çıkar.
Ankara'yı sevmiş olman güzel Gökhan abi. Her zaman beklerim. :)
Tekrardan sınava hazırlanıyorum. Konulara tekrar çalışmaya ve soru çözmeye başladım. Şimdilik iyi gidiyor. Hedef Gazi Eüt.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen ve Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
Kıymetini bilene her zaman güzeldir Ankara. :) Her türlü duygunun en yoğun yaşandığı yerdir. Ankara o soğuk olarak tarif edilen binalardan ve gri gökyüzünden ibaret değildir. Hatta eğer biraz dikkat edilirse o havanın, binaların bambaşka anlamları da ortaya çıkar.
Ankara'yı sevmiş olman güzel Gökhan abi. Her zaman beklerim. :)
soguk -20 yi gördüm orası ayrı ama çok güzeldi ya en kısa zamanda tekrar bi manisaya bide ankaraya gidicem kızılay avm de ne günlerim geçti beypazarına kadar gittim o ankaray beni iyi tanır olayların ortasında kalmıştık dayak ta yemiştik internet kafeleri şimdi gitsem bulurum hepsini hep takıldıgım bi dükkan vardı standart sucuklu yumurta her çarşı izninde içeriye telefon da soktum cumhurbaşkanlıgı muhafız alayına ahh be duygulandım kos koca mazi gözümde canlandı :cry:

ebru gundes meyhaneci dinliyorum sabah edirneye gidicem uyumadım daha

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen ve Oğuzhan
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
soguk -20 yi gördüm orası ayrı ama çok güzeldi ya en kısa zamanda tekrar bi manisaya bide ankaraya gidicem kızılay avm de ne günlerim geçti beypazarına kadar gittim o ankaray beni iyi tanır olayların ortasında kalmıştık dayak ta yemiştik internet kafeleri şimdi gitsem bulurum hepsini hep takıldıgım bi dükkan vardı standart sucuklu yumurta her çarşı izninde içeriye telefon da soktum cumhurbaşkanlıgı muhafız alayına ahh be duygulandım kos koca mazi gözümde canlandı :cry:

ebru gundes meyhaneci dinliyorum sabah edirneye gidicem uyumadım daha
Bir süre sonra alışıyor insan soğuğa. Bir İzmir'li olarak ben bile alıştım. Ankara'nın bir özelliği de budur. Çoğu insanda güzel hatıralar bırakır. :)
Birazdan Mert abi gelip abartma hafız Ankara işte diyebilir. Sen boşver onu. :D

• Beğen
minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Kingmortall

Kingmortall

Üye