Şu anda ne düşünüyorsun ya da ne yapıyorsun?

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici
Gün geçmiyor ki bir tip daha protein tozuna, kreatine steroid damgası yapıştırmasın. Akşam akşam uyuz oldum.
Birine aşığım ama sevmediğim başka biriyle beraberim. Param yok ama 10 günlüğüne yurtdışına çıkıyorum. Derslerden geçemeyeceğim ama bütler için Ankara'ya gideceğim. Lan ben nasıl bir hayat yaşıyorum?
Bizim ünide bütler kaldırıldı. Öğrenciler isyandaydı en son. Hatta geçme notu 60 olsun muhabbeti vardı

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Gün geçmiyor ki bir tip daha protein tozuna, kreatine steroid damgası yapıştırmasın. Akşam akşam uyuz oldum.

Bizim ünide bütler kaldırıldı. Öğrenciler isyandaydı en son. Hatta geçme notu 60 olsun muhabbeti vardı
Bizde çok ilginç bir yaz okulu düşmanlığı var. Bir okul düşün ki yaz okulunu başka okuldan alma şartı 3.00 ortalamaya sahip olmak olsun. O yüzden bütlerin kaldırılması imkansız. Şimdilik kafa rahat.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Sabah ise kim gidicek diye dusunuyom uykumda yok napicam ben belli degil

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Sudoku oynadım. Tv izliyorum. O Şimdi Mahkum var Kanal D'de. Canım çok sıkılıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
Uyuyamiyiimm sabah ise gidicem amaa

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Levent Yüksel konserine gitmek istiyorum.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Uyumak istiyoruum

Baydırman

Baydırman

Moderator
Harun abiye kokoreç ısmarlamak istiyorum.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Sözde tatildeyim ama sabahın köründe kalkmak zorundayım. :zzz:
Yeter lan! Şu Allah'ın belası telefonu var ya parçalayasım geliyor artık. Öğlen telefoncuda halledemezsem gidip yeni telefon alacağım. Şerefsiz telefon. Adi Sony. Bir daha Sony telefon almayacağım ve çevremde kim varsa almayı düşünen almalarına engel olacağım.

Revengeful

Emekli Yönetici
Çiğ köfte yiyorum

doctorrr

doctorrr

Üye
Kahve içiyorum. Sade. Opeth dinliyorum. Birazdan uyurum telefona Lineage OS kuracaktım olmadı sinirimi bozdu azcık
Birine aşığım ama sevmediğim başka biriyle beraberim. Param yok ama 10 günlüğüne yurtdışına çıkıyorum. Derslerden geçemeyeceğim ama bütler için Ankara'ya gideceğim. Lan ben nasıl bir hayat yaşıyorum?
sen ölmüşsün ya

__xXx__

__xXx__

Üye
ilk defa siriye küfür ettikten sonra anladım dedi yazılıma virüssüz virüs bulaştırdım.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
doctorrr

doctorrr

Üye
Lineage OS'in Nightly build'ini kurabildim sonunda. Fakat sim karttan içer aktarmada prblem çıktı. Ben de gerisin geri Cyanogen 13.1'e döndüm... :dry:

Revengeful

Emekli Yönetici
Tam 7 mod online. Vay be

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
Dag 2 yi izledim muhtesem filim ya yatiyorum

Revengeful

Emekli Yönetici
3 aylık aradan sonra tekrar kreatin <3 gerek yok ama tekrar kreatin yüklemesine girdim 1 ayda eski formuma kavuşurum muhtemelen

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Temizlik yapıyorum. Yoruldum.

__xXx__

__xXx__

Üye
Bu sene bu 3. Oluyor yağmur yağarken arabasını yıkayan insan görüyorum birkaç defa yağmur yağdığı halde belediyenin fıskiyeleri kapamadığını gördüm ya insanların büyük problemleri var yada gittikçe zekamız kıtlaşıyor ama dilerim insanların problemleri vardır

iPhone ile uygulamasından gönderildi.

Revengeful

Emekli Yönetici
Somon ..

Üst Alt