Şu anda ne düşünüyorsun ya da ne yapıyorsun?

Sponsorlu Bağlantılar

maxirabit

maxirabit

Üye

Amsterdam

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan

Baydırman

Baydırman

Moderator
Uykum var uyuyamıyorum :zong:

• Beğen
Tepkiler: TheNightMare.
minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Yemek ve tatlı yapıyorum.

Baydırman

Baydırman

Moderator
:eller:

Revengeful

Emekli Yönetici
Maxi Kutlamalar gereksizlerde bulunduğu halde gereksiz mesaj yazamıyoruz. Konuyla alakalı ve mesaj sayısına etki etmeyen bir bölümün maxi sohbetlerde olması gerekir, gereksizlerde değil. Bakalım bu durum düzeltilecek mi onu düşünüyorum.

Son düzenleme:
minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Oğuzhan'la aynı şeyi düşünüyorum.

Yine düştük yollara. Bu saatte iş mi olur ya :(

• Beğen
minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Ölüyorduk arabanın içinde. ÖLÜYORDUK.

FatoŞ

FatoŞ

Üye
Çok özledim burayı :)

• Beğen
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Ben aşık falan olunca bir acayip duygusallaşıyorum. Nasıl anlatsam bilemedim pek de mesela açık aile albümlerine bakıp 2 yaşımdaki fotoğrafıma bakarak dıygulanabilirim bu dönemde öyle söyliyim her şey aşırı etkiliyor. Neyse işte şimdi de açtım bu konudaki eski mesajlara baktım. Lise sondan üni 1in ilk haftalarına kadar olan kısımları okudum. 3 yıl geçti sadece ama ne kadar değişmişiz be. Üniversite kazanırken hayaller kurmuşuz, heyecanlanmışız bazılarımız, evlilik durumu olanlar olmuş, aramızda şu anda olmayanlarla komiklikler, şakalar falan yapılmış. O 3 senede büyümüşüz hepimiz 40 yaşında olanımız da 18 yaşında olanımız da. Bakalım bundan 3 sene sonra nasıl insanlar olacağız. Yalnız şunu farkettim ki daha üniversitwye başlamadan yazmışım en az 4 yılım Ankara'da geçecek diye. Okulu uzatmaya daha başlamadan karar vermişim sanki. :D Gerçi okul uzatma sayılmaz benimki 3. Sınıfta bölümü bırakıp başka bölüme geçicem ya neyse.
Asıl demek istediğim şeyi yazmamışım. Hepimiz yer yer üzülmüş yer yer sevinmişiz bazı şeylere. Gerek yokmuş be. Bu konudaki en iyi mesaj benim sanırım. Sait abi sağolsun. O mesajda yazanlara bakıyorum da uğruna içip içip ağlayıp hayatımı mahvettiğim kız şu anda yolda gördüğümde selam vermediğim, gram hislerimin kalmadığı bir insan olmuş. O mesajdan 1,5 sene sonra silip atacağım bir insandan dolayı 1 yılımı yemişim meğer. Valla gerek yok hacı böyle şeylere.
Her karanlık gecenin bir aydınlık sabahı vardır derler. Ben yine duygusal üzüntülü mesajlar falan da yazacağım belki bilmiyorum. İmamın dediğini yapın yaptığını yapmayın.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Otursam mı kalkasam mı diye düşünüyorum :hmmm

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Zaman geçmiyor sanki ya daha 3 hafta var :(

FatoŞ

FatoŞ

Üye
Kargolarla başım belada yaa :(
o gidiyor bu geliyor ya bıktım

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Aşk-ı Memnu'yu izliyorum, bölüm 65.

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Acıktım. Uykumu da alamadım.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Sıkıntıdan patlıyorum:(

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Hababam'ı izliyoruz. Bi de çay içiyorum.

Baydırman

Baydırman

Moderator
Harun abi adamsın. Ben de hababam izliyorum.

• Beğen
Tepkiler: minoo
minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Yatıyorum. Çok sıcak yine. Kolum ağrıyor.

Üst Alt