Star Tv logosunun yeri değişti...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
turkordu

turkordu

Üye
    Konu Sahibi
Star Tv logosunun yeri değişti...

20.yılını kutlamaya hazırlanan Türkiye'nin ilk özel kanalı Star Tv sağ alt köşede bulunan logosunu sol üst köşeye taşıyarak doğru bir karar verdi!...
Çünkü daha önce sağ alt köşede bulunan Star logosu hem dikkat çekmiyordu hemde alt yazıların altında kalıyordu.
Not:Alıntıdır...

Bence eskisi daha güzeldi şimdi bir garip geliyo yukarda eskisine alıştığımız icin mi acaba?

• Beğen
Tepkiler: SlashGun

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Benim için Logo ve temsilci değil içerik önemlidir her zaman..Temsilci ikinci planda kalır ve kalmalıdır da !

Doğan

Üye
bence yeni eski yeri daha güzeldi benim düşüncem böyle yani :islik

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
en güzeli star tv nin en eski mavi olanıydı.ben onun uğuruna inanıyordum Avrupa maçlarında falan uzanların elindeyken star.Aynı şekilde cnn türk yeri değişmiş

kkrrkkyy

kkrrkkyy

Üye
ben logonun değil kanalın nerde durduğuna bakarım:pro:

Lion's Claw

Bencede güzel bir tercih.

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Mavi logo Star TV'de yabancı film izlemeye doyamazdım ama şimdi Maşallah diziden geçilmiyor. Çok duygusal ve bir o kadar da kabadayı bir milletiz vesselam...

SlashGun

SlashGun

Üye
Evet .. Alt yazı geçince Logo gidiyordu .. O bakımdan iyi olmuş bencede :)

mcgunnies

mcgunnies

Üye
bencede mavi logo iyidi ama şimdi kanalı mahvettiler dzi çöplüğüne döndürdüler allah kahretsin eskiden ne iiyidi yabancı filmler maçlar felan vardı en önemliside pokemon vardı :)))))))) şimdi okadar ısrarıma rağmen hala aynalı tahiri star tvye sokamadım aynı şekilde pokemonuda istiyorum ama doğan olmaz diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt