Stabilitenin "S"si kalmadı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
    Konu Sahibi
aynen kardeşim. Bütün mesajlarını okudum da bu sistemi gerçekten bazılarından arındırmak lazım. Sen tavsiyeme uy . Boş değil o laflar... Konuda çok kirlendi zaten. Ben boş konuştum. artık konuyu kilitleyebilirşz heralde...

Konuyu açan benim ve kilitlenmesi gerektiğine sen karar veriyorsun :) Ne ilginç insanlar var.

enterneoll

enterneoll

Üye
Şimdi bir zamanlar bir üye vardı. Seneye 2012 Kasım Aralık olacaktı herhalde. Bu üye Lumia 920 almış. Bir kaç gün kullandıktan sonra forumda Lumia 920 kötüleyen konular açmaya başladı. Neyse satışa alan yok falan derken bir bakayım dedim kimmiş bu arkadaş diye. Bir de ne göreyim tanıdık bir Android hayranı.

Arkadaş öyle bir kin ve nefret beklemiş ki Lumia 920'nin tanıtıldığı gün sahte bir hesap almış. İki ay sabretmiş ondan sonra da o sahte üyelikle Lumia 920 sahibi rollerinde burada cihaz kötülemişti.

Şimdi bu hikayeyi niye anlattın abi diyenler olacaktır. Şunun için; Android hayranı ve Windows Phone düşmanlığını iliklerine kadar hisseden o arkadaşın ikinci üyeliğini kilitledim ve gerçek üyeliğiyle şu anda bu forumda Windows Phone kullanıcılarına sataşmaya devam edebiliyor. Yani anlayacağınız biz bu forumu bu kadar tarafsız yönetiyoruz ki bu tarz üyelere burada izin veriyoruz.
Arkadaşlar bahsedilen üye benim ve bunu yaptığım doğru :D kendi halimi düşündükçe utanıyorum o sıralar gerçekten amaçsız birisiymişim ama bu şu anda sizin yaptığınızı düzeltmez evet ben android ve ios destekçisiyim ama emin olun zamanı gelince gayetde kötülüyorum kullandığım sistemi ve markayı. Huzurlu forumlar

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
bunu söylemek her yiğidin harcı değil. Tebrik etmek lazım.
Umarım arkadaşım problemi de çozulmuştur hala probleme dair cevap gelmedi

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu sıfırladım arkadaşlar şarj sorunu düzeldi. Şuan durum stabil. Ancak herşey şuan telefon hazıfasına kurulu. O yüzden takılma bekleme pek yok. "Yükleniyor..." yazısı yine var ama bu zaten her zaman var. Demekki Wp de zamanla dolup kasma yapabiliyormuş. O yüzden yazılımı sıfırlamak faydalı oluyor. Tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: GianniInfantino
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Telefonu sıfırladım arkadaşlar şarj sorunu düzeldi. Şuan durum stabil. Ancak herşey şuan telefon hazıfasına kurulu. O yüzden takılma bekleme pek yok. "Yükleniyor..." yazısı yine var ama bu zaten her zaman var. Demekki Wp de zamanla dolup kasma yapabiliyormuş. O yüzden yazılımı sıfırlamak faydalı oluyor. Tavsiye ederim.
zamanla kasma yapmıyor kardeşim. Nacizane tavsiyem ya hep tel hafızasında kurulu kalsın. Yada sağlam bi harıza kartı ( misal sandisk ultra yada sandisk Extreme kullan. O zaman hafıza kartına oyun program yuklesen de asla kasmaz ...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Sorunun çözülmesine sevindim.
Windows 10 Mobile güncellemesi ile "yükleniyor" ekranları büyük oranda ortadan kalkacak.
Bu perşembe önizleme sürümünün gelmesini bekliyoruz.
Duruma bir de ondan sonra bakarsınız.

Şimdilik sorun çözüldüğüne göre :locked2:

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt