maydinmaydin
Üye
-
Konu Sahibi
-
hocam 200 küsür şarkıdan bahsediyorsun benim pc i7 işlemcili 4gb ram var obile kasar okadar şarkıda yani.Bende Windows Phone 8.1 güncellemesinden sonra aynı sıkıntıdan mustaribim. Kardeşime L820 aldık geçenlerde daha hiç güncelleme almamış Windows Phone 8.0'da idi. Amber bile yoktu. Ve telefon direk gibiydi. Oyunlar müzikler falan çoook hızlıydı. Şimdi o kadar yavaş ki müzikler falan adamı bıktırıyor toplam 200 kusur şarkı var. Oyunlar öyle, ona klasörleme çözümü bulduk neyseki.
Eskiden yoktu bu sürdürülüyor yazısı çıksa bile örneğin Asphalt 8'den Modern Combar 4'e geçerken falan olurdu yani ağır işlemlerde. Şimdi her şeyde oluyor. Telefonun androidden farkı ne kaldı. O da yavaşlıyor bu da. Yazık oldu güzelim sisteme. Geçerken Windows Phone un o eksiklerle dolu güncelleme almamış halini özledim. En azından çok çok hızlıydı.
Hocam 200 küsür mp3 abartılacak bir rakam değil kihocam 200 küsür şarkıdan bahsediyorsun benim pc i7 işlemcili 4gb ram var obile kasar okadar şarkıda yani.
200 küsür şarkı ortalama 5 mb tan 1 gb yer kaplar media çalarla açayım desen o bile hazırlarken kastırır, direk şıp diye açmasını beklemiyorum ben.Hocam 200 küsür mp3 abartılacak bir rakam değil ki
İşte arkadaşta G2 var 16gb onda 300-400 arası var benimkinden fazla olduğu kesin. Onda şak diye geliyor bütün şarkılar. Ayrıca pc de benim i7 8gb ram var hiç kasmıyo pc ile karşılaştıramazsınız da durum bu yani. Wp 8.0 da en az 300 şarkım vardı kasmanın k si yoktu bilen bilir o zamanlarıhocam 200 küsür şarkıdan bahsediyorsun benim pc i7 işlemcili 4gb ram var obile kasar okadar şarkıda yani.
açıkcsı fikrim yok, ben de toplasan 50 şarkıyı geçmez bir şarkıyı üst üste 3-5 kez dinleyip siliyorum. sadece tahmin yürütüyorum. benim lumiada 43 şarkı var açıldıktan 5-10 saniye sonra şarkılar arasında seri geçiş yapabiliyorum başlangıçta kasıyor.İşte arkadaşta G2 var 16gb onda 300-400 arası var benimkinden fazla olduğu kesin. Onda şak diye geliyor bütün şarkılar. Ayrıca pc de benim i7 8gb ram var hiç kasmıyo pc ile karşılaştıramazsınız da durum bu yani. Wp 8.0 da en az 300 şarkım vardı kasmanın k si yoktu bilen bilir o zamanları
Hemde hiç iyi değil hocam uygulama nereden baksan 20 defa güncellendi hala adam olamadı. WP8.1 den sonra gerekse sistem güncellemeleri de geldi ama nafile. Bu sistemi neden seviyorum bilmiyorum çok lanet ve gıcık ama hoşuma gidiyor.200 şarkıda wp yavaşlıyorsa wp nin gidişatı pek hayırlı değil.Yeni güncellemeler ile düzelir belki
Öyle yapıyorum ama o da yeterli değil hocam yani WP nin geri kalanındaki akıcılık yok.Xbox müzik yerine mixradio içindeki müziğim uygulamasını kullanın o daha hızlı açıyor
Bilemiyorum hocam belki de 930-1520 gibi uydu seviye cihazlarda durum öyledir. Çevremde 620-720-820-925-1020 kullananlar var hepsinde durum bu.Madem öyle ben de dahil olayım, yaklaşık 150 şarkım var hepsi de yüksek kalite; en düşük olanı 9 MB(FLAC dinleyen arkadaşlar beni ezmesin lütfen) ne zaman girsem müzik çalara çat diye açılıyor. Herhangi bir sıkıntı yok. Diğer uygulamalar vs hepsi de gayet iyi durumda. Telefon 1520 tabi, bunun etkisi de vardır diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?