[STABİL][SLIM][AOSP][PORT][4.2.2] LegenD Rom v5 FİNAL

LegenD Rom Serisini Beğendiniz Mi?

• Evet Severek Kullandım

Kullanılan: 19 79.2%
  • Hayır Beğenmedim

Kullanılan: 5 20.8%

• Kullanılan toplam oy
    24

orhnkya

Üye
hocam bu roma touchwiz arayüzü eklesen çok güzel oku

Sms uygulaması sıkıntılı. Mesaj attığım birinden cevap gelince farklı biri gibi gösteriyor.

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Ayarlar/uygulamalar/tümü buradan mesaj uygulamasini bulup durdurun ve Markete girip com.android.mms yazin cikan ilk uygulamayi kurun

Ayarlar/uygulamalar/tümü buradan mesaj uygulamasini bulup durdurun ve Markete girip com.android.mms yazin cikan ilk uygulamayi kurun

Gravity içerisinden Genel Düzeltmeler/Mesajlar için arayan kimliğini düzelt diyerek yeniden başlattım düzeldi. Benzer sorunlar yaşayanlar olursa iletebilirsiniz. Saygılar

Tepkiler: Buğra
Buğra bey stock romdan ne artıları var söylermisiniz ona göre denicemde daha önce bu telefonda stock romu değiştirmedim çünki

gigascor

Üye
Buğra kardeş romu kurdum süper eline sağlık...

@Buğra yeni geribildirimlerde bulunayım.
GPS bir türlü bulamıyor. Neden anlayamadım. Önceki romlarda da vardı sorun ancak önemsememiştim.

Bununla birlikte Harita vs kurmaya çalıştığımda yüklenemedi hatası alıyordum. SystemCleanup programı ile artık dosyaları temizleyerek sorunu çözebildim.

Ayrıca şarj yarım günde bitiyor. Neden anlayamadım. Face ve twit kullanmadığım halde bu kadar düşmesine anlam veremedim. (bluetooth kulaklık unutmuşum. Bugün kulaklık olmadan deniyorum. Şu an sorun yok)

Saygılar

Son düzenleme:
telefonuma rom yukleyecegim ama tedirginim bir kere yukledim imei gitti 3saat ugrastirdi beni eski haline gitirmek icin tum hatalar giderilim bu gm 16gb icin maksimum degerdeki uygulamalar ozellikler eklenerek hatta 2gb ram bellek li rom olabilirmi merak ediyorum ve go launcher i kullansaniz daha sik ve kullanisli olur mesajima bilen biri cvp verirse meragim gider arkadaslar hadi gm ciler

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yakında LeXuS rom ile karşınızda olacağım daha stabil sorunsuz ve kaliteli bir aosp rom olacak
zaman sormayın tarih veremiyorum

Tepkiler: Ccihat67 ve nsren

Xurmirac

Üye
Usta bundan daha stabil bi rom nasıl olabilir

Yine Nova mı kullanılcak ?

Ccihat67

Üye
Hocam multiwindow özelliği olabilirmi bu romlarda ?

İlk defa bu kadar hizli rom gordum cok tesekkur ediyorum. Tek bir sorunu mesajlarda google sesli mesaj yok baska problem yok

Arkadaşlar bluetooth dan dosya gönderebiliyorum ama almıyor telefon görünürde arkadaş benim teli görüyor ama gönder deyince uyarı felan çıkmıyor legend v4 rom var ayarı felan varmı

wwwhmz

Üye
insanın diskavri alası geliyo

Selamlar

Birkaç geri bildirimde bulundum ancak sonuç alamadım. Gelişme var mıdır?