SPP SlideUnlock Pro Edition v3.0.1 S60v5 SymbianOS9.4 Unsigned

Sponsorlu Bağlantılar

denizgzr

Üye
sertfika hatası veriyor nasıl olacak bu

asilkomando26

asilkomando26

Üye
arkadaşlar harika bir program elleriniz dert görmesin

kanaryavcisi1

kanaryavcisi1

Üye
slm arkadasm oncelikle paylasmn için emegin için tşk ederiz. Fkt bende n97 mini var sanırım symbyan telleri önce 1 hack lemek gerekiyorms ben alalı 2 gün oldu telefdon daha sıfır hack olayı zahmetli 1 iş midir. <Mesela senın bu programını acmadı , sertifika hatası verdi :S yardımını bekkliyorum

M.D.hakan

M.D.hakan

Üye
slm arkadasm oncelikle paylasmn için emegin için tşk ederiz. Fkt bende n97 mini var sanırım symbyan telleri önce 1 hack lemek gerekiyorms ben alalı 2 gün oldu telefdon daha sıfır hack olayı zahmetli 1 iş midir. <Mesela senın bu programını acmadı , sertifika hatası verdi :S yardımını bekkliyorum

Hayır hiçte zahmetli bi iş değil 2 programa usb kablo ve internetin varsa sende yapabilirsin gerekli malzemelri sağladınmı sadece 1-2dk nı alır

docmd5tr

docmd5tr

Üye

Buradaki skinleri nasıl ekleyebilrim arkadaşlardan yardımcı olacak varsa sevinirim. Direk e/data/silide unlock/skin12 içine attım ama hata verdi. Kolay gelsin

ofdi

Üye
hangi dizine kurduysan o dizinde data klasörünün altında yine slide unlock-ovi klasörünün altında skins12 klasörünün içine kopyalamalısın

demoes12

Üye
nasıl uygulanıyor?

Üst Alt