SPP SlideUnlock Pro Edition v3.0.1 S60v5 SymbianOS9.4 Unsigned

Sponsorlu Bağlantılar

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
SPP SlideUnlock Pro Edition v3.0.1 S60v5 SymbianOS9.4 Unsigned
lideUnlock (a kilidini kayan araçları) ekran kilidi ile S ^ 3 ve S60 5th cihazı geliştirir ve unlock kilit masaüstü özellikleri, Yeni kısayollar. O sadece yöntemleri kilidini farklı tür (anahtar, sensör), aynı zamanda muhteşem arayüzü, DIY uzantıları vardır. kayma enerjik etkisi ile, hatta iPhone, Android telefon ve diğerlerinden daha fazla faydalansın, dokunmadan kilidini.

* Değiştirin otomatik kilitleme koşulları, sadece boş ekran veya slayt otomatik olarak etkin arayüzü kilit zamanını ayarlamak kilidini açmak için;
* Plus daha üç boyutlu müzik bölümünde daha iyi bir deneyim için, low- ve sakin hissetmek için varsayılan karşılaştırma yerine ses efektleri kilidini;
* Değiştirin uzun basın kırmızı düğmeye, kilidini veya bazen arayüz sürgülü neden gizli durum kilidini beyaz tuşları, doğrudan sorunun QQ ön tıklayın;
* cilt arka plan artırmak için seçebilirsiniz "Sync tema arka plan" özelliği, kayan arayüzü arka plan ve cep telefonu bekleme geçerli tema kullanmak bir demiyorlar, tüm sonra cilt, daha fazla tasarruf mevduatının çalışma prensibi bu modu oldu en az 360 * 640 görüntü içine.
* açısından bazı maddeler çalışmasını anlamak için ayarlamalar daha kolay ve kabul edildi setinde.
* gözden geçirilmesi ve 1.18 sürüm tüm görüşlerinizi ve önerilerinizi bu yana sorunların en geliştirmek.
* Installer varsayılan deride klasik dört setleri bütünleştirir. Hangi yeni bir korsan (Kullanıcı deniz hayalet tasarım - mavi perspektif - bütün eserleri kayıt) cilt.

Çeviri -google translate

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: yasin054, ersantaran, xmanbilgic ve 2 diğerleri

ammarakca

ammarakca

Üye
tşk ederim ustad

oructurkay

Üye
arkadasım bu slide unlock programının v2.20sini kullanıom ama ikide bir restart yapmaktan bıktım ama bu programda çok hoşuma gidiyor bu programın alt versiyonlarında register cod falan sorun olmuyormuş yani codu varmış diye duydum bana o versiyonlardan bitanesini önerip linkini veririmisiniz signed olsun lütfen yardımcı olun lütfen şimdiden teşekkürler

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kardeşim elimde uygun tel olmadıgı için deneyip önerebilceğim alt versiyon uygulama bulunmuyor

eerdogan85

eerdogan85

Üye
arkadaşım çok sağol rgister derdi felan yok çok makbule geçti.

oructurkay

Üye
Kardeşim elimde uygun tel olmadıgı için deneyip önerebilceğim alt versiyon uygulama bulunmuyor

tamam krdşim hallettim ben bu uygulama şifre istemiyor bunu kullanıyom ilgi için teşekkürler

WanteD_232

WanteD_232

Üye
n97 mini şarj lambasını yakıyor ,,, manyakça ama kullanamadım :D :hmmm

resom

Üye
x6 için harika oldu:oke:.. eline sağlık.. sadece sertifikalandırdım o kadar...

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Teşekkürler...

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşım çok sağol rgister derdi felan yok çok makbule geçti.

tamam krdşim hallettim ben bu uygulama şifre istemiyor bunu kullanıyom ilgi için teşekkürler

n97 mini şarj lambasını yakıyor ,,, manyakça ama kullanamadım :D :hmmm

x6 için harika oldu:oke:.. eline sağlık.. sadece sertifikalandırdım o kadar...

Rica ederim arkadaşlar deneyip yorum yaptıgınız için teşekkür

eerdogan85

eerdogan85

Üye
bu pronun her şeyinin özelleştirilebilir olması çok hoş . Daha önce kendim bi skin yapmıştım fakat 20 kez kilit hakkı olduğu için kullanmıyordum ama şimdi süper oldu ayrıca bir sürüde skin mevcut seç beğen kullan.

xmanbilgic

xmanbilgic

Üye
5800 da mukembel calıstı elıne sağlık

SilentOne

SilentOne

Üye
tşk..XD

M. tAHA

M. tAHA

Üye
teşekkür

maynak79

Üye
Ya benim telefonda orta ışık tuş kilidine geçince sürekli olarak yanıp sönüyor, ne mesaj var ne de cevapsız çağrı, slide unlock çalıştığı sürece sürekli yanıp sönüyor ne yapmak lazım?(tel: 5800)

ofdi

Üye
teşekkürler :)

ofdi

Üye
:) güzel paylaşım

ofdi

Üye
ayarların son bölümünde tools ta keyboardlight var onu off yap söner

ofdi

Üye
ayarların son bölümünde tools ta keyboardlight var onu off yap söner