Müzik Çalar Spotify Premium Apk 3.7.0.739 (mobil) (05.09.15)(Modlu)(Son Versiyon)

Sponsorlu Bağlantılar

ComandanteRTRK

ComandanteRTRK

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler
Süreklü güncel kalması çok önemli bence :D
Ben kısa bir süre yoktum burada eskiden sürekli güncel versiyonlarını paylaşıyordum.Ben yokken durgunlaşmış :)
Bu arada rica ederim.

• Beğen
Tepkiler: kaankulahli

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
Hitfile ile cepten indirme yapılamıyor çözümü var mi, yoksa başka siteye upload eder misiniz..?

ruckheim

Üye
Indirme başarısız

ExSeLANS

ExSeLANS

Üye
Artık premium diyemeyiz 3.5 versiyondan sonra, albümdeki yada çalma listesindeki herhangi bir parçayı secemiyoruz. Karışık olarak dinleyebiliyoruz.

The Pancar

The Pancar

Üye
Artık premium diyemeyiz 3.5 versiyondan sonra, albümdeki yada çalma listesindeki herhangi bir parçayı secemiyoruz. Karışık olarak dinleyebiliyoruz.
Ne farkı kaldı bunun free sürümünden :(

memo23142314

memo23142314

Üye
oncelikle emeginesaglik uzun zandir telden ugrasmiyorum ve bayagi geride kaldim ***** olani yuklemistim ve yanliklikla guncelledim ve ne yaptiysam artik crac olanla giris yapamiyorum zenfone 2 tel vipeler veya kalinti dosyalaru silmek fayda etmiyor acaba cihazimin ip numarasindanmi islem yapiyorlar neguzel muzik dinliyorduk tesekkur ederim vereceginiz cevaplar icin

ExSeLANS

ExSeLANS

Üye
Yeni çıkan Spotify-v8.4.44.661 modlu sürümü tekrar herşey aktif olarak kullabilirsiniz.

Üst Alt