Müzik Çalar Spotify Premium Apk 3.7.0.739 (mobil) (05.09.15)(Modlu)(Son Versiyon)

Sponsorlu Bağlantılar

ComandanteRTRK

ComandanteRTRK

Üye
    Konu Sahibi
hocam bu cra ck bende olmuyor yardım edin lütfen
Hocam yeni kayıt açmanız gerek öteki yüklüyse tamamen silmeniz gerek.İki versiyonu da denediniz mi?
çevrimdışı müzik dinleme yoktur demi :)

Müzik çalmaya başlayınca uygulama kapanıyor fakat müzik kesilmiyor.

Dedikleri gibi kendinden kapanıyor.

hocam bu cra ck bende olmuyor yardım edin lütfen
Arkadaşlar yeni versiyon gelmiştir Hayırlı uğurlu olsun.

catlax66

catlax66

Üye
Buna böyle her uygulama mod yapmalarındansa xposed modülü yapsalar tadından yenmez aslında

• Beğen
Tepkiler: serfiraz21
catlax66

catlax66

Üye
@ComandanteRTRK konuyu düzenleme yapmasaydın yeni konu açsaydın.Çünkü ben senden önce konu açtım ve şuan onayda.Düzeltirseniz sevinirim.
Sizin konunuzuda gördüm ama sabit geliştirici yada kaynaktan takip etmek en mantıklısı olduğu için burayı bekliyorum genelde ama yinede imza sıkıntısı çekiyorum.

Karavelaa

Üye
Sizin konunuzuda gördüm ama sabit geliştirici yada kaynaktan takip etmek en mantıklısı olduğu için burayı bekliyorum genelde ama yinede imza sıkıntısı çekiyorum.
Hayır aslında böyle olmaması gerek.Yeni bir şey eklenince yeni konu açılması gerek yoksa benim durum gibi sıkıntılar oluşuyor ve konum kabul edilmiyor.

ComandanteRTRK

ComandanteRTRK

Üye
    Konu Sahibi
Hayır aslında böyle olmaması gerek.Yeni bir şey eklenince yeni konu açılması gerek yoksa benim durum gibi sıkıntılar oluşuyor ve konum kabul edilmiyor.
Hocam tek konudan ilerlemek daha iyi kirlilik oluşmaması bakımından her zaman daha mantıklı şahıslar tek kişiyi takip ediyor.
Hocam bu arada sizin açtığınız beta versiyon yazıyor yani ben premium versiyon yolladım sizde full değil diye böyle bir şey yaptım

catlax66

catlax66

Üye
Böyle olması daha mantıklı bence, konu kirliliği olmaz. Sizin konunuzda görünüyor ki kabul edilmiş, ayrıca maxicep konu açınca onaydan mı geçiyor cahilliğime ver ama forum mantığına aykırı değil mi dediğiniz?

Karavelaa

Üye
Hocam tek konudan ilerlemek daha iyi kirlilik oluşmaması bakımından her zaman daha mantıklı şahıslar tek kişiyi takip ediyor.
Hocam bu arada sizin açtığınız beta versiyon yazıyor yani ben premium versiyon yolladım sizde fu ll değil diye böyle bir şey yaptım
Eski konum değil.Yeni konum açılmadı o full
Böyle olması daha mantıklı bence, konu kirliliği olmaz. Sizin konunuzda görünüyor ki kabul edilmiş, ayrıca maxicep konu açınca onaydan mı geçiyor cahilliğime ver ama forum mantığına aykırı değil mi dediğiniz?
Kabul edilen beta sürümü
Hayır.Tabiki onaydan geçicek.Çünkü bir konudan 1 den fazla açılabiliyor.

catlax66

catlax66

Üye
Burdaki sürümde beta diyor, hocam merak ettim bi ekran görüntü atabilir misiniz? Yarın incelemek istiyorum şimdi tapatalk'tayım da, yanlış anlamayın meraktan benimkisi

Karavelaa

Üye
Burdaki sürümde beta diyor, hocam merak ettim bi ekran görüntü atabilir misiniz? Yarın incelemek istiyorum şimdi tapatalk'tayım da, yanlış anlamayın meraktan benimkisi

Tarihe de bakabilirsiniz.

catlax66

catlax66

Üye
Haklıymışsınız hocam görünmüyor bende, eski konunuzu düzenleme yapın bence onayda bekleyecekse

ComandanteRTRK

ComandanteRTRK

Üye
    Konu Sahibi
Ben konuyu takip etmiyorsam ne olacak :)
Başlıkta sürekli güncel yazmıştı ayrıca hocam burada suç bende değil modlarda hızlı bir şekilde çalışamıyorlar bunu açıkça dile getireyim.

• Beğen
Tepkiler: Karavelaa
ComandanteRTRK

ComandanteRTRK

Üye
    Konu Sahibi
Güncel
Yeni link gelmiştir
Link tekrar değişmiştir.

oddish

oddish

Üye
Telefona indirebilen varsa helal olsun.

catlax66

catlax66

Üye
Arkadaşlar başka yöntem buldum bu arada, root iseniz xposed modülü var ve işe yarıyor market sürümüyle, root değilseniz @comandatertrk kardeşimizi takibi bırakmayın, ayrıca telefona iniyor bi yerde yanlış yapıyor olabilirsiniz. @oddish

Üst Alt