Müzik Çalar Spotify Premium Apk 3.7.0.739 (mobil) (05.09.15)(Modlu)(Son Versiyon)

Sponsorlu Bağlantılar

ComandanteRTRK

ComandanteRTRK

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar başka yöntem buldum bu arada, root iseniz xposed modülü var ve işe yarıyor market sürümüyle, root değilseniz @comandatertrk kardeşimizi takibi bırakmayın, ayrıca telefona iniyor bi yerde yanlış yapıyor olabilirsiniz. @oddish
Bilgilendirme için teşekkürler üstad

oddish

oddish

Üye
Telefona indirmek için yandex.disk, dropbox gibi ortamlara yüklesen inerdi. Bu ortamdan ancak bilgisayara iner. Telefona kimse indiremez.

ComandanteRTRK

ComandanteRTRK

Üye
    Konu Sahibi
Yeni versiyon gelmiştir.

batosnokia

Üye
Hocam full versiyonla tablet versiyon arasında ne fark var birde hitfileden indirme yapılıyor teldende

ComandanteRTRK

ComandanteRTRK

Üye
    Konu Sahibi
Hocam fu ll versiyonla tablet versiyon arasında ne fark var birde hitfileden indirme yapılıyor teldende
Hocam tablet versiyon tablet için indirmedim ama sanırım beta arkadaşın ki.Arkadaş premium olduğunu iddia etmemiş.

batosnokia

Üye
Hocam tablet versiyon tablet için indirmedim ama sanırım beta arkadaşın ki.Arkadaş premium olduğunu iddia etmemiş.
Hocam tablet versiyon dediği telefon tablet gibi gösterilip şarkı dinlenebiliyor başlıkta premium yazıyoya ondan sordm birde tablet versiyon değildir premium vversiyondur yazıyo

ComandanteRTRK

ComandanteRTRK

Üye
    Konu Sahibi
Hocam tablet versiyon dediği telefon tablet gibi gösterilip şarkı dinlenebiliyor başlıkta premium yazıyoya ondan sordm birde tablet versiyon değildir premium vversiyondur yazıyo
Tablet versiyonu indirmediğim için tam olarak bilmiyorum hocam.Ama bu tablet versiyon diye geçmiyor internette o versiyon tablet diye geçiyordu.

allcatraz

Üye
Kardeş apk yı indirdim ama kurarken simgede beta yazısını gördüm normal spotify dan farklı mı bu?

bitirimapo61

bitirimapo61

Üye
INDIREMIYORUM SUNUN LINKINI DEGISTIRIN YADA BANA BAGLANYI YOLLAYIN YARIM SAATIMI ALDI INDIREMEDIM YINEDE

bitirimapo61

bitirimapo61

Üye
Hocam indirme yerinin oldugu yerde dogrulama icin karakter girdirilyorlar giriyom yanlis diyor trkar giriyom yine yanli diyir heo yanlis diyor sonra bi zaman zmsonr yarayici form gondnerme hatasi diyip sayfaya hata veriyor.e bnde kapatiyom sekmeyi oyle yani indiremedim giyti caould yada yandexe yuklesenizde herkez tik diyr indire on umara olur

kezban yenge

kezban yenge

Üye
Full versiyon değil.

mukoline

mukoline

Üye
İndiremiyorum üstadım link dönüp duruyor

hsn6262

hsn6262

Üye
Evet mobilden indirilmiyor sürekli karakter hatali diyor

kezban yenge

kezban yenge

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
demek istediğim 2-3 şarkı dinlenildiğinde araya reklam alıyor 30 saniyelik. Teşekkürler

Ben hiç denk gelmedim ama
Root yoksa adguard kullanabilirsiniz, root varsa luky patcher ile cihazdaki reklamları kaldırın.

• Beğen
Tepkiler: kezban yenge
ozgurozgenc

ozgurozgenc

Üye
Hitfile.net da sıkıntı var doğru karekterleri giriyorum hiç bir şey olmuyor

ComandanteRTRK

ComandanteRTRK

Üye
    Konu Sahibi
TEKRAR GÜNCELLENDİ 5.9.15

Rygebin